Geilo I fem fjellsider

Geilo i fem fjellsider

Med hele 39 nedfarter finnes det masse å boltre seg i med alt fra svarte løyper til barnebakker.

 

Geilosiden

ligger nærme sentrum og har en fireseters-stolheis som tar veien opp på Geilohovda. Geiloheisen er det letteste punktet for å komme seg rundt på "Geilosiden" ettersom heisen tar deg helt på toppen av Geilohovda. Ned til Geiloheisen leder det både blå-, rød- og svart-løyper ned. I bunnen av Geiloheisen finner du Taubanekroa. 

4 heiser:
Geiloheisen (D)
Korken (H)
Fugleleiken (B) 
Halstensgård (A)

15 løyper:
Ølkorken (11)
Steinspretten (12)
Musikkbakken (13)
Orreleiken (14)
Tiurspranget (15)
Fugleleiken (16)
Sonja-løypa (21)
Telemarken (22)
Ola-løypa (23)
Geilo-løypa (26)
Slaattasvingen (32)
S´en (33)
Storekorken (34)
Anne-løypa (36)
Hexe-løypa (37)

2 skikafé:
Taubanekroa 
Halstensgård Kafé

Geilosiden kart

Havsdalen

 

har stor parkering med betaling i parkeringsautomat. I bunnen av bakken finner du Havsdalskroa. Inne på kroen har kjøkkensjefen laget egen meny med bla. lokaleråvarer. Havsdalskroa har blitt kjent for sin ekte afterski med livemusikk og dans på bordet. Havsdalen har skiutleie til alle aldre og erfaringer. De har barneområde med egen heis, og to lengre heiser som tar deg opp på Geilohovda. Fra toppen er det flere valgmuligheter mellom blå-, rød-løyper eller Geiloparken-Havsdalen. Her kan man også koble seg opp med Slaatta, Geiloheisen og Halstensgård. Fjellheisen tar deg opp på Havsdalshovda, her får man den beste utsikten til Hallingskarvet. 

 

Her finner du:

 

5 heiser:

Arnetrekkene (K)
Fjellheisene (L)

Skibånd

 

8 løyper:

Arne-løypa (41)

Barne-løypa (43)

Geiloparken (44)

Fjell-løypa (45)

Havsdalsløypa (47)

Fjellcrossen (48)

 

1 skikafé:

Havsdalskroa

 

 

 

 

 

 

 

Havsdalen kart

Slaatta

må være en av de beste plassene for barn, både nybegynner og mer erfarne. Her er det et barneområde med tallerkenheis og en liten "park" som kan utfordre de tøffeste på ski. For de mer erfarne er det en lengre tallerkenheis som fører opp til toppen av Slaattajordet. Fra toppen kan man kjøre ned igjen i grønne-løyper eller fortsette med neste heis, Korken opp. Fra toppen av Korken så blir muligheten stor, da er det mulig å sette seg utfor både blå-, rød- og svart-løype. Det er også her man kan ta turen videre til Geiloheisen, Havsdalen og Halstensgård.

3 heiser:
Slaattaheisene (G) 
Skibånd

3 løyper:
Slaattaløypa (30a)
Hakkebakken (30b)
Slaattajordet (31)

1 skikafé:
Slaatta Stugu

Slaatta kart

Vestlia

har stor parkeringsplass og nedfarter som passer hele familien. Dette har gjort Vestlia til en familiefavoritt. Trollklubben-området er tilrette lagt for de minste i familien. Her er en tellerkenheis samt et rullebånd som gjør det enkelt for barn å ta seg opp i bakken. Det er også små utfordringer som slalåmkjøring og små kuler de kan teste seg ut på. I dette området finner du også Trollklubben Barnepass her er barn fra 0-8 år velkommen.  

I bunnen av Vestlia finner du 4-seters stolheis, krok, og tallerkenheis. Heisene tar deg enten halvt eller helt opp på toppen, fra toppen er mulighetene store alt fra grønn-, blå- og rød-løype. Fra toppen er det mulig å koble seg sammen med Kikut.

5 heiser:
T-kroken (M)
Vestliaheisen (M)
Trollheimen (M)
Trollklubben (N)

Skibånd

7 løyper:
Bjarne-løypa (51)
Eiva-løypa (52)
Vestlialøypa (53)
Randi-løypa (54)
Trollklubben (56)

Troll-bakken (57)
Asle-løypa (59)

1 skikafé:
Vestlia skikafé

Vestlia kart

Kikut 

har både barneheis og stolheis. Stolheisen tar deg opp til Kikuttoppen og gir deg tilgang til blå-løyper og to parker. Her kan man man leke seg rundt og nyte utsikten til Hallingskarvet Nasjonalpark. Kikut har også en seks-seter med vindbeskytter opp til Kikuttoppen, perfekt for dager som inneholder ekstra vind/nedbør.

4 heiser:
Kikutheisen (S)
Hufseheisen (P)
Toppheisen (R)
Skibånd

6 løyper:
Hufseløypa (61)
Davidløypa (63)
Guroløypa (64)
Toneløypa (65)
Eventyrløypa (66)
Kikutløypa (68)

1 Skikafé:
Kikutkroa

 

Kikut kart