Geilo I fem fjellsider

Geilo i fem fjellsider

Med hele 39 nedfarter finnes det masse å boltre seg i med alt fra svarte løyper til barnebakker.

 

Geilosiden

ligger nærme sentrum og har en fireseters-stolheis som tar veien opp på Geilohovda. Geiloheisen er det letteste punktet for å komme seg rundt på "Geilosiden" ettersom heisen tar deg helt til toppen av Geilohovda. Ned til Geiloheisen leder det både blå-, røde- og svarte-løyper ned. I bunnen av Geiloheisen finner du Taubanekroa som byr på deilig mat fra alle verdens hjørner. Les mer om Taubanekroa her 

4 heiser:
Geiloheisen (D)
Korken (H)
Fugleleiken (B) 
Halstensgård (A)

15 løyper:
Ølkorken (11)
Steinspretten (12)
Musikkbakken (13)
Orreleiken (14)
Tiurspranget (15)
Fugleleiken (16)
Sonja-løypa (21)
Telemarken (22)
Ola-løypa (23)
Geilo-løypa (26)
Slaattasvingen (32)
S´en (33)
Storekorken (34)
Anne-løypa (36)
Hexe-løypa (37)

2 skikafé:
Taubanekroa 
Halstensgård Kafé

Geilosiden kart

Havsdalen

 

har stor parkering med betaling i parkeringsautomat. I bunnen av bakken finner du Havsdalskroa. Inne på kroen har kjøkkensjefen laget egen meny som er bygget opp av lokale råvarer. Havsdalskroa har blitt kjent for sin ekte afterski med livemusikk og dans på bordet. Havsdalen har skiutleie til alle aldre og erfaringsnivå. Det er et eget barneområde med egen heis, og to lengre heiser som tar deg opp på Geilohovda. Fra toppen er det flere valgmuligheter mellom blå- og røde-løyper. Her kan man også koble seg opp med Slaatta, Geiloheisen og Halstensgård. Fjellheisen tar deg opp på Havsdalshovda, her får man den beste utsikten til Hallingskarvet. 

 

Her finner du:

 

5 heiser:

Arnetrekkene (K)
Fjellheisene (L)

Skibånd

 

8 løyper:

Arne-løypa (41)

Barne-løypa (43)

Geiloparken (44)

Fjell-løypa (45)

Havsdalsløypa (47)

Fjellcrossen (48)

 

1 skikafé:

Havsdalskroa

 

 

 

 

 

 

 

Havsdalen kart

Slaatta

må være en av de beste plassene for barn, både nybegynner og mer erfarne. Her er det et barneområde med tallerkenheis og en liten "park" som kan utfordre de tøffeste på ski. For de mer erfarne er det en lengre tallerkenheis som fører opp til toppen av Slaattajordet. Fra toppen kan man kjøre ned igjen i grønne-løyper eller fortsette med neste heis, Korken opp. Fra toppen av Korken så blir mulighetene store, da er det mulig å sette utfor både blå-, røde- og svarte-løyper. Her kan man ta turen videre til Geiloheisen, Havsdalen og Halstensgård.

3 heiser:
Slaattaheisene (G) 
Skibånd

3 løyper:
Slaattaløypa (30a)
Hakkebakken (30b)
Slaattajordet (31)

1 skikafé:
Slaatta Stugu

Slaatta kart

Vestlia

har stor parkeringsplass og nedfarter som passer hele familien. Dette har gjort Vestlia til en familiefavoritt. Trollklubben-området er tilrettelagt for de minste i familien. Her er det tallerkenheis samt et rullebånd som gjør det enkelt for barn å ta seg opp i bakken. Det er også små utfordringer som slalåmkjøring og små kuler de kan teste seg ut på. I dette området finner du også Trollklubben Barnepass her er barn fra 0-8 år velkommen. I tilknytning finner du Vestlia Skikafé som byr på rask kvalitetsmat, hva med å prøve den alpine klassikeren Wienerschnitzel? 

I bunnen av Vestlia finner du 4-seters stolheis, krok, og tallerkenheis. Heisene tar deg enten halvt eller helt opp på toppen. Fra toppen er mulighetene store alt fra grønne-, blå- og røde-løyper. Fra toppen er det mulig å koble seg sammen med Kikut.

5 heiser:
T-kroken (M)
Vestliaheisen (M)
Trollheimen (M)
Trollklubben (N)

Skibånd

7 løyper:
Bjarne-løypa (51)
Eiva-løypa (52)
Vestlialøypa (53)
Randi-løypa (54)
Trollklubben (56)

Troll-bakken (57)
Asle-løypa (59)

1 skikafé:
Vestlia skikafé

Vestlia kart

Kikut 

har både barneområde med skibånd og morsomme figurer og en ny skålheis som tar deg opp til Kikuttoppen og gir deg tilgang til blå-løyper og to parker. Her kan man man leke seg rundt og nyte utsikten til Hallingskarvet Nasjonalpark. Vinteren 2021/22 kommer det en ny, barnevennlig, skålheis som tar det opp til Kikuttoppen. Dette gjør det enklere for barna å komme seg ut i resten av anlegget. Kikut Mat & Vinstue byr på en flott restaurantopplevelse i høyfjellet, og med oppgraderte toaletter, utvidelse av sitteområde, nytt vinrom og et eget «Chambrè Separèe» blir opplevelsen løftet enda litt til. Les mer om hvilke matopplevelser du kan forvente på Kikut her.

4 heiser:
Kikutheisen (S)
Hufseheisen (P)
Toppheisen (R)
Skibånd

6 løyper:
Hufseløypa (61)
Davidløypa (63)
Guroløypa (64)
Toneløypa (65)
Eventyrløypa (66)
Kikutløypa (68)

1 Skikafé:
Kikut Mat & Vinstue

 

Kikut kart