Pickup-boks

Uthenting av skipass

Oppdatert info per 27.03

Ut sesongen er det kun mulig å hente ut skipass i vårt skianlegg. Du finner flere pickup-bokser tilgjengelig i alle våre baseområder. Alle pickup-bokser er hentet inn fra alle hoteller, matbutkker og kjøpesentere. 

Kjøp skipass online og hent det i en av våre pickup-bokser

Har du fylt opp ditt smartcard er du klar for å gå rett i heisen. Har du kjøpt nytt smartcard har du to muligheter for å hente ut ditt heiskort

På pickup-boksen

Den enkleste måten å hente ut ditt skipass som du har bestilt online er på pickup-boksene. Pickup-boksene er en berøringsfri måte og hente ut dine skipass på. En oversikt over pickup-boksene finner du lengre ned på siden. De er tilgjengelig i alle våre skirespesjoner, i resepsjonen på de fleste overnattingssteder samt Sport 1 og Spar i sentrum. Spør personalet om du er usikker på hvor de er. Alt du behøver er bekreftelsen med din QR-kode om du har bestillt online eller skann QR-koden du har fått på mail for å hente ut ditt skipass ved å følge anvisningen på pickup-boksen og du er klar for skidagen!

QR-koden kan du også finne på "mine sider". 

I skiresepsjonene

Du kan også hente ut skipasset du har bestilt på hjemmesiden i en av våre skiresepsjoner. Husk din bekreftelse og få personlig hjelp til å hente ut ditt skipass.

 

oversikt pickupbokser