Sesongkort for fastboende i Hol kommune

Sesongkort for lokal familie

Kjære sambygding, vi ønsker å fortsette med spesielt fordelaktige priser for dere som har fast bostedsadresse i Hol Kommune. For oss er det viktig å gi hele familien, også foreldre, mulighet til å benytte seg av alpinbakkene på Geilo. Vi er kjempeglade over å kunne tilby dere en familiepakke som gir dere ytterligere rabatt på book-tidlig prisen! Inkludert i sesongkortet er det også en masse fordeler som dere kan benytte dere av: Gratis skitips til barn, rabatter i skikafeene, tilbud på skiskole og masse mer.

Vi ønsker også at du skal føle deg trygg når du handler hos oss, og vi gir deg det vi mener er Norges beste refusjonsregler på sesongkort:

Garantert 100% tilbakebetaling på ubrukte skidager i sesongkortet
Dersom vi blir pålagt å stenge hele skianlegget pga Covid-19, gir vi full tilbakebetaling til deg for dine ubrukte skidager. Det vil si at dersom vi stenger halve sesongen, får du tilbakebetalt halvparten av kjøpssummen. Rettferdig for alle!

Beregning skjer slik: Passets kjøpssum fordeles på antall gyldige dager i sesongen for slik å finne riktig dag-rate. 100% av verdien av denne dag-raten for ubenyttede dager refunderes til kortinnehaver ved driftsavbrudd pga offentlig pålegg om stenging. Driftsstopp pga vind, vær, føreforhold eller uforutsette tekniske problemer medregnes ikke. Antall dager i sesongen beregnes ut fra skianleggets første ordinære åpningsdag.

Har du fått med deg årets nyheter og investeringer? Les mer her

Familiekort for lokale familier 2021/22

Familiepakke Pris
Inntil 2 voksne og 1 barn/ungdom (0-17 år) kr. 6 475,-
Inntil  2 voksne og 2 barn/ungdom (0-17 år) kr. 6 475,-
Inntil  2 voksne og 3 barn/ungdom (0-17 år) kr. 6 475,-

Er du enslig forsørger? Da tilpasser vi prisen for deg

Familiepakke Pris
Inntil 1 voksen og 1 barn/ungdom (0-17 år) kr. 4 965,-
Inntil 1 voksen og 2 barn/ungdom (0-17 år) kr. 4 965,-
Inntil 1 voksen og 3 barn/ungdom (0-17 år) kr. 4 965,-

NYTT: Passene kjøpes her på SkiGeilo.no

Tidligere har dere fått beskjed om å hente ut passene på gitte datoer i et kassepunkt. Vi ønsker at dere skal få slippe å stå i kø for å hente ut disse passene, så i år bestiller og betaler dere for passene her på skigeilo.no. Det er fortsatt de samme reglene som gjelder: Dere må ha fast bostedsadresse i Hol Kommune, og barn i barne-og ungdomsskolealder må være innskrevet på en skole i Hol Kommune. 

Passene kan du kjøpe her
 

Passet er tiltenkt familier

Dersom du er voksen, uten barn, og bosatt i Hol kommune er det ordinære sesongkort som gjelder. 
Vi gleder oss masse til å se dere i bakkene!