Finn riktig skiskole time

For å komme i gang med en leksjon, hjelper vi deg å finne riktig lærer og den rette gruppen for å tilpasse ditt nivå.

Finn riktig time

Vi hjelper deg

For å komme i gang med en leksjon, hjelper vi deg å finne riktig lærer og den rette gruppen for å tilpasse ditt nivå. Nedenfor finner du sitater som definerer de forskjellige nivåene, noe som ikke bare vil være nyttig for å plassere deg i den riktige leksjonen, men også i å bli utstyrt for riktig skiutstyr.

Finn ditt nivå

Gruppeskiskole er delt inn i hvit, grønn, blå og rød etter nivå

Alpint

Hvit

For barn som ikke stått på ski før eller som ikke har full kontroll på å stoppe og bremse. Et nybegynnerkurs der vi med lek og moro trener på å håndtere skiene, gli, bremse, svinge og kjøre heis i de aller letteste bakkene.

Grønn

Fortsettelse kurs for de minste. For barn som kan bremse, svinge og ta tallerkenheis i de enkleste (grønne) bakker. Med morsomme øvelser blir vi sikrere, tryggere og får bedre kontroll.

Blå

For barn som kan kjøre heis, svinge og bremse i blå bakker. Med morsomme øvelser trener vi balanse og på å bli enda sikrere i bakken.

Rød

For barn som kjører med bra fart og kontrollert i røde bakker. Vi finsliper teknikken og prøver oss i forskjellig terreng

Snowboard

Hvit

For deg som ikke har prøvd før, eller har vanskeligheter med balansen og ikke kan svinge. Kurset vil lære deg det grunnleggende

Blå

Du kan kjøre heis, svinge og bremse i blå bakker. Vi trener balanse, kant og teknikk. Målet er å beherske høyere fart og vanskeligere terreng.

Privat eller Gruppeskiskole?

To dalsider med skikjøring

Utforsk

Alle våre fem fjellsider har en unik karakter, og på grunn av dette tilbyr de unike læringsmuligheter. Nedenfor finner du en oversikt over hver side, type terreng, og en en beskrivelse av hvilke løyper og heiser som befinner seg til hver leksjons side.