SkiGeilo satser!

Nyheter SkiGeilo 19/20

Tags
front page

En ny og storslått skiutleie, ny heis og nye bakker, sammen med flere familievennlige oppgraderinger, snøanlegg og oppgraderinger av barneområdet i Havsdalen er noen av vinterens nyheter på Geilo.

NYHET! Burgers & Afterski 

Denne sesongen kjører vi i gang Burgers & Afterski på Kikutkroa hver lørdag fra kl 15.30 - 20.00. Ta med venner og kjente og nyt våre deilige hjemmelagde burgere og noe godt i glasset, servert ved bordet. Etterpå kan du mingle i en hyggelig afterski med rolig atmosfære og lune lokaler. Trubadur 1 gang i måneden. Se eget program. Vi tar gjerne i mot bordreservasjon på [email protected] eller spør vår betjening. Velkommen!

Norges kuleste skiutleie!

Vår største skiutleie ligger i Vestlia, og til kommende sesong gjør vi betydelige oppgraderinger! Vestlia vil nå fremstå som et komplett og praktisk velkomstsenter for deg som gjest. Her vil du finne salg av skipass og skishop, booking av skiskole og skiutleie, alt under ett tak i nye og moderne lokaler. Vi har også oppgradert til nye og flere toaletter. Vi oppfordrer fortsatt til kjøp av heiskort online for best pris. Heiskort bestilt online kan hentes ut i våre pickup-bokser. Se her

Norges råeste skipreppe-maskin 

Den nye slipemaskinen i Vestlia kan være Norges råeste slipemaskin! Vi har kjøpt en toppspec Discovery slipemaskin fra anerkjente Wintersteiger. Denne maskinen sliper base og stålkanter, legger struktur, vokser og tørker, alt i èn prosess! Fra vinteren kan vi derfor tilby alt fra enkel slip/voks til skiprepp med world cup standard.

Nye tråkkemaskiner 

2 helt nye tråkkemaskiner er på vei. Vi har virkelig investert i kvalitet og valgt fra øverste hylle med Prinoth Leitwolf. Dette er noe av det råeste som finnes på markedet, og de er selvfølgelig helt i øverste klasse hva angår effektivitet og miljøvennlighet. Vi kan nå preparere større områder på kortere tid og samtidig love best mulig forhold, uansett forhold.

Parken i Havsdalen flyttes til Vestlia

Til vinteren flytter vi parken i Havsdalen over til Vestlia, slik at parkene på Geilo blir samlet på en side 

Vi vil tilrettelegge for at du skal ha muligheten til å utnytte parken til kveldskjøring og MorgenSki.

* Det blir satt opp flere lys.
* Det skal bygges et nytt snøanlegg i Randiløypa som gjør at vi kan bli enda mer effektive med å åpne opp så tidlig som mulig.
* I tillegg jobbes det med en ny løypeprofil i form av sprenging av berg, utjevning av ujevne plasser og tilrettelegging for hoppene, slik at vi mer effektivt skal kunne bygge linjer. 
* Målet er en progressionspark med 3 linjer fra blå til svart side ved siden slik at man enkelt kan utvikles og trene for å bli en bedre frikjører! 

Anlegget for snøproduksjon blir renovert og oppgradert

Vi ønsker å gi deg en skiopplevelse med snøkvalitet fra øverste hylle. Derfor har vi nå startet på en større investeringsplan for å få topp moderne snøanlegg i alle våre bakker. Det er mer effektivt som gjør at vi kan bruke mindre strøm, vann og luft, og fortsatt produsere mer snø på kortere tid. Sist, men ikke minst, får du en enda bedre skiopplevelse ved at snøanlegget produserer top notch kvalitet på snøen, uansett forhold. Sammen med kjøletårn til vann og våre splitter nye tråkkemaskiner, tør vi love så god snøkvalitet som mulig hele sesongen. Snø blir viktig for oss, også i fremtiden.

Nå kan du skli rett i Bjødnaløypa

Vi jobber knallhardt med å legge tilrette for en enda bedre skidag for DEG! Det er slutt på dagene da du måtte stake, trekke og dytte for å få hele familien ut i Bjødnaløypa. Vi har sprengt og endret løypeprofilen til Bjødnaløypa, slik at du nå kan gå av Vestliaheisen og skli rett inn i løypa - uten et eneste stavtak. Alpindagen er best i nedoverbakke!

Nytt barnebånd på Kikut 

Her kommer det nytt skibånd sesongen 19/20 med overbygg og lys inni. Båndet kommer til å strekke seg helt opp til Kikutkroa slik at man har mulighet til å følge med på barnas utvikling og skiglede. Her finner du også Hufseheisen, liten skålheis for de som akkurat har begynt å kjøre heis. Nye barnefigurer og spennende utfordringer for de minste blir å prøve for kommende sesong.

Barneområdet i Havsdalen oppgraderes

Nytt 2019/20 sesongen: Vi har revitalisert barneområdet i Havsdalen med nytt barnebånd og kule figurer i et oversiktlig og stort område. Der det tidligere var parkelementer, er det nå flotte bakker med perfekt helning for å lære å stå på ski. Skålheis for
 de som akkurat har begynt å kjøre heis, 2 (og hele TO!) barnebånd for de aller minste og nybegynnerne. Her kan både barn og familier leke seg i timesvis i trygge og gode omgivelser. I Havsdalen er det stor parkeringsplass, og nydelig mat på Havsdalskroa like ved. Alt få meter unna. Sjekk ut!

Nå blir det slutt på staking! 

Med hele 6000 kg sprengstoff er det for alltid slutt på å måtte stake fra toppen av Geiloheisen og mot Sonjaløpa, Fugleleiken og Halstensgård. Det samme fra toppen på Vestlia mot Eivaløypa og Bjødnaløypa. Dette er en stor oppgradering som vil heve opplevelsen av å være i bakken vesentlig. 

Ny heis i Havsdalen 

Havsdalen+Geilosiden = sant! I høst rives de gamle Arnetrekkene i Havsdalen. De blir erstattes av et splitter nytt skitrekk! Heisen vil gå fra bunn av Arnetrekkene og helt over til Sonjaløypa! Det blir en helt annen skidag med mye bedre forbindelse mellom Havsdalen og Geilosiden.

Ny proff Self-timer

Nå bygger vi en stor og proff self-timer på hele 390 meter i Eiva-løypa i Vestlia. Her blir det starttunell, display som viser tid, og leaderboard som viser Topp 10 tider kjørt i løpet av dagen. Konkurrèr med venner og kjente! Registrerer du profil med navn på www.skiline.cc, vil navnet ditt vises med tiden din på leaderboardet. Self-timeren passer for alle aldre, og åpner til julen 2019.

Infoskjermer

I alle våre baseområder vil du nå finne informasjonsskjermer med nyttig informasjon til deg som skigjest! Disse vil gi informasjon om vær og føreforhold, status på åpne heiser og bakker, gode tilbud, hvor vi anbefaler deg å spise lunsjen og mye mer.

Freshere look på våre serveringssteder!

Vi synes at en hyggelig atmosfære er noe alle våre gjester fortjener. Vi har derfor satt et stort fokus på å forbedre våre serveringssteder slik at du skal nyte tradisjonell servering med et trendy preg! På Havsdalskroa kan du forvente deg nye møbler som er håndlaget i Hallingdal av Fjellmøbler AS.

På Kikutkroa bygger vi om serveringsområdet og utvider til 2 kasser! Dette fører til at det blir mer plasseffektivt og mindre kø. I tillegg  freshes det opp med nytt interiør slik at du kan kose deg skikkelig og nyte et fantastisk måltid i en hyggelig atmosfære. Vi satser videre med oppgradering av kjøkkenutstyr og matutleveringsområder slik at du får en mye bedre total opplevelse!