Youtube video fallback image

Geiloparken

Andreas HåtveitVår parksjef er selveste X Games vinner Andreas Håtveit og sammen presenterer vi stolt Geiloparken med #drømmelinja

 

Andreas har grublet, skriblet og drømt seg frem til park med utfordringer for alle nivåer og aldre og som gir rom for progresjon, utvikling og ikke minst masse parkglede! Geiloparken jobber også tett sammen med Norges Toppidrettsgymnas på Geilo og Geilo IL for å skape en perfekt treningsarena.

GEILOPARKEN: KIKUT

En skiarena som avler skiglede med to linjer som utfyller hverandre.

Grønn-blå linje på «skiers left» går hele veien ned med små hopp, bokser og rør. Passer perfekt for nybegynnere! Samtidig som det er kul trikselinje som de mer erfarne kan kose seg med også.

Den røde linja har mange varierte elementer slik at man ikke går lei og kan virkelig få trikset fra seg. Andreas har bygd noen elementer som han beskriver som «helt rå og man kan gjøre sjuke triks på». Siste hoppet er helt spesielt og er både blått og rødt og man kan velge selv hvor stort hoppet skal være utifra hvilken side man hopper på.
 

GEILOPARKEN: VESTLIA

I Vestliaparken har Andreas tatt utgangspunkt i terreng, mulig snømengde og lagd en perfekt treningsarena. Her er det tilrettelagt for raske laps med t-kroken så man får kjørt mange turer og får mest mulig utbytte av parkkjøringen. Her er også lys for perfekt kveldstrening.