Geiloparken

På Geilo finnes det terrengparker med utfordringer for alle nivåer å aldre og med over 200 ulike features. Målet med Geiloparken er at det alltid skal finnes noe nytt og spennende! Geiloparken jobber tett sammen med Norges Toppidrettsgymnas på Geilo og Geilo IL som har vært med på å planlegge parkens unike elementer og kjørernes behov. Geiloparken er noe for alle uansett ferdighetsnivå, er lekent, kreativt og gir mulighet for utvikling!

GEILOPARKEN: KIKUT

Liker man mer kreativitet, lange turer med mange hits så er det Kikut som gjelder! På Kikut finnes det park for alle uansett nivå. Parken er fordelt utover Toneløypa, tverrløypa og Eventyrløypa med totalt 1300m park. Det blir blå linje fra toppen av Kikut nærmest heisen som går ned i tverrløypa og over i Eventyrløypa med enkle element hele veien. Eventyrløypa blir bredere og får inngang lenger ned. Her ligger fokus på lekenhet og kreativitet. Målet er at man skal få litt av hvert i en tur, uansett om man liker å kjøre hopp, rails eller bokser det skal helt enkelt finnes noe for alle. Parken inviterer kjørerne til å finne egne linjer, mange elementer og ment for å kjøre på ulike måter og ikke bare tradisjonelt rett på. 
 

GEILOPARKEN: VESTLIA

Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia.

Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne og skal være en progresjonspark med 3 linjer fra blå til svart slik at kan utvikle parkegenskaper på best mulig måte.  

NYHET! Til vinteren flyttes parken i Havsdalen over til Vestlia slik at parkene på Geilo blir samlet på en side. Dette gir en rekke fordeler:

* Parken kan benyttes på kveldskjøring og Morgenski

* Større lysanlegg

* Nytt snøanlegg i Randiløypa som gir mulighetene til å åpne tidligere i sesongen

* Løypeprofilen utvikles ved sprenging av berg och utjevning slik at linjene kan bygges mer effektivt

Følg gjerne Geiloparken på Instagram @Geiloparken for informasjon og bilder.