Skap minner som varer

sommerpark

Velkommen til Geilo Sommerpark! 

 

Kom og opplev fjellets beste lekeplass!
Er du ute etter en aktiv familieferie, er Geilo plassen for deg! Vi tilbyr et mangfold av aktiviteter. Geilo Sommerpark har aktiviteter for hele familien.
Opplev luftige svev og sleng deg som Tarzan i høydeparken, hopp på trampoline, ta sommerheisen til utsiktspunktet,
opplev følelsen av å fly i ziplinen eller prøv en av de andre aktivitetene i lek- og aktivitetsområdet. 

 

Åpningstider Geilo Sommerpark 2021

19. juni - 22. august: hver dag 10-17.  
28. august - 26. september: lør og søn 10-17.
2. oktober - 17. oktober: hver dag 10-17.
Infosenter, restaurant og sykkelutleie finner du i Vestlia 

Zipline

Geilo Zipline 

Opplev den spennende følelsen av å fly! Geilo zipline er 1100 meter lang, og gir garantert moro for hele familien. Kjenn pulsen stige når du setter utfor toppen av Vestlia. Ziplinen stopper i bunnen av alpinbakken. Velkommen til en RÅ opplevelse!

Høydepark

Høydepark

Opplev en spennende verden fra tretoppene! Geilo Høydepark finner du midt i Geilo Sommerpark (Vestlia). Bli utfordret i høyden med klatring, balansering og opplev skikkelig magesug ved å slenge deg i Tarzannettet.

Ulike klatreelementer kan være trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett og andre spennende hindringer, totalt 31 elementer. 

Geilo Bike Arena

Geilo RIDES!

NYHET SOMMER 2021 er den splitter ny heisbasert blå flytstien Flow Motion, i tillegg til de oppussede og re-lanserte røde flytstiene Anaconda og Gold Digger! På Geilo kan du finne et bredt utvalg av sykkelløyper for både nybegynnere og erfarne. Prøv en teknisk singletrack, pumptrack og dirtjumps, raske flytstier, eller bredere familievennlige løyper. Vi gleder oss til å se dere til herlige sykkeldager på Geilo. Du kan lese mer om de nye flytstiene her

Sommerheis

Sommerheis

Ta heisen til toppen av Bjødnahovda 1056 moh, med eller uten sykkelen din.  Sommerheisen er et ideelt utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i Hardangervidda Nasjonalpark, og startpunkt for vår zipline.

På toppen er det fantastisk utsikt over Hallingskarvet, Hallingskarvet Nasjonalpark og Geilo.

Frisbeegolf

Prøv vår nye Frisbeegolf-bane som ligger i sommerparken! Du kan spille individuelt eller i lagkonkurranse. Banen består av 9 hull og ligger ved golfbanen på Vestlia Resort. Scorecard finner du i resepsjonen i Geilo Sommerpark eller hos Vestlia Resort. Utforsk en ny gøy aktivitet for vennegjengen eller hele familien. Og det er gratis! Trenger du å leie utstyr kan du gjøre dette i respesjonene (det vil forekomme en ekstra kostnad for leie.)

Frisbeegolf

Stolpejakten

Stolpejakten i Sommerparken

På Geilo finner du nå Stolpejakten, en orienteringskonkurranse der du kan vinne spennende premier. Flere av postene finnes i Geilo Sommerpark. Tilbudet er gratis og passer for alle, enten om du ønsker en tur med familien, venner eller kanskje en individuell treningsøkt. Kart over stolpene finnes elektronisk i Stolpejakten-appen. Det er fire ulike vanskelighetsgrader på stolpene, så her er det mulighet for alle. 

Sommerrestaurant

Vår sommerrestaurant i Vestlia holder åpent hele sommeren, og her serverer vi vafler, kaker, kaffe/te og mineralvann, deilige sommeretter og kioskvarer. Barnas favoritter som is og slush kan du også kjøpe hos oss. Her kan du ta en pause og kose deg med flott utsikt til Hallingskarvet og Geilo. Vi har stor solterrasse, og på enkelte dager i sommer tilbyr vi mat fra grillen. Følg med på skigeilo.no eller vår facebookside @skigeilo for oppdateringer. Sommerkafeen er en ypperlig pauseplass dersom du har syklet eller gått Ustedalsfjorden Rundt, eller trenger et lite avbrekk fra bilkjøringen. Kafeen ligger i tilknytning til aktivitetsområde for barn.

Hjertelig velkommen til Sommerrestauranten i Vestlia.

 

BaseCamp Restaurant