Skap minner som varer

Høst

Åpningstider 2020

(stengt for sesongen)

20-21. juni: 10-16.
27. juni - 16. august: hver dag 10-16.  
17. august - 20. september: lør og søn 10-16.
26. September - 11. oktober: hver dag 10-16.
*Siste åpningsdag 11. oktober

 

Sommer på Geilo

Opplev fjellets beste lekeplass! Velkommen til Geilo Sommerpark.

Er du ute etter en aktiv familieferie, er Geilo plassen for deg! Vi tilbyr et mangfold av aktiviteter. Geilo Sommerpark har aktiviteter for hele familien - opplev luftige svev, sleng deg som Tarzan i høydeparken, hopp på trampoline eller prøv en av de andre aktivitetene i lek- og aktivitetsområdet. Geilo byr på spennende aktiviteter og opplevelser, for store og små, hele året. Enten om du ønsker en stille og rolig dag ute i det fri, eller fart og spenning er dette virkelig stedet for deg.  Gode minner skapes gjennom gode opplevelser.

Zipline

Geilo Zipline 

Opplev den spennende følelsen av å fly! Geilo zipline er 1100 meter lang, og gir garantert moro for hele familien. Kjenn pulsen stige når du setter utfor toppen av Vestlia. Ziplinen stopper i bunnen av alpinbakken. Velkommen til en RÅ opplevelse!

Høydepark

Høydepark

Opplev en spennende verden fra tretoppene! Geilo Høydepark finner du midt i Geilo Sommerpark (Vestlia). Bli utfordret i høyden med klatring, balansering og opplev skikkelig magesug ved å slenge deg i Tarzannettet.

Ulike klatreelementer kan være trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett og andre spennende hindringer, totalt 31 elementer. 

Geilo Bike Arena

Geilo Bike Arena

På Geilo kan du finne et utvalg av sykkelløyper for både nybegynnere og erfarne. Prøv en teknisk singletrack, pumptrack og dirtjumps, raske flytstier, eller bredere familievennlige løyper. Ser du etter informasjon om vårt down hill produkt, Geilo Bike Park? Vi holder dessverre vårt heisbasert downhill-produkt stengt i sommer. Men fortvil ikke, vi bruker sommeren til å bygge ny flytsti og forbedre produktet. Det vil derfor foregå mye anleggsarbeid i traseene i sommer, og det er ikke forenlig med å åpne løypene. Vi har av sikkerhetsmessige årsaker valgt å holde stengt i sommer - slik at vi kan gi dere et større og bedre produkt neste sommer! Vi gleder oss til å se dere. 

Frisbeegolf

Prøv vår nye Frisbeegolf-bane som ligger i sommerparken! Du kan spille individuelt eller i lagkonkurranse. Banen består av 9 hull og ligger ved golfbanen på Vestlia Resort. Scorecard finner du i resepsjonen i Geilo Sommerpark eller hos Vestlia Resort. Utforsk en ny gøy aktivitet for vennegjengen eller hele familien. Og det er gratis! Trenger du å leie utstyr kan du gjøre dette i respesjonen på Vestlia Resort (det vil forekomme en ekstra kostnad for leie.)

Frisbeegolf

sommerkafé

Sommerkafé

Vår sommerkafe i Vestlia holder åpent hele sommeren, og her serverer vi vafler, kaker, kaffe/te og mineralvann, enkle varmretter og kioskvarer. Barnas favoritter som is og slush kan du også kjøpe hos oss. Her kan du ta en pause og kose deg med flott utsikt til Hallingskarvet og Geilo. Vi har stor solterrasse, og på enkelte dager i sommer tilbyr vi mat fra grillen. Følg med på skigeilo.no eller vår facebookside @skigeilo for oppdateringer. Sommerkafeen er en ypperlig pauseplass dersom du har syklet eller gått Ustedalsfjorden Rundt, eller trenger et lite avbrekk fra bilkjøringen. Kafeen ligger i tilknytning til aktivitetsområde for barn, og vi kan også tilby ladestasjon for både bil og sykkel.

Hjertelig velkommen til Sommerkafeen i Vestlia.