Barnevennlig

Barneområder

Tags
barn

Geilo er et skiparadis for barn og du finner 4 barneområder på Geilo. Barneområdene ligger i Vestlia, Kikut, Slaatta og Havsdalen.

Vestlia

Trollklubben har et unikt barneområde. Her finner du bånd, saktegående tallerkenheis og slake bakker. I bakkene er det mange morsomme og fargerike elementer som man kan svinge rundt, skli under og hoppe over. Ha det moro i vår trollklubb cross, det er en gøyal løype som går gjennom Trollskogen. Her ligger også Trollklubben barnepass. En ski in-ski out barnehage der barna koser seg og tar en pause på ski, men kanskje resten av familien går løs på noen mer utfordrende løyper.

Når barna har blitt sikrere på ski, kan du flytte noen meter bort til Trollheisen. Dette er også en tallerkenheis som går litt fortere og går litt lengre opp til en lengre og brattere barnebakke. Barna kan også velge å gå av halveis. Også her kommer Trollcross til vinteren!

Havsdalen

Havsdalen har koselig barneområde med båndheis nede ved heisområdet og i nærheten av Havsdalskroa. Her kan man også prøve seg på en barnevennlig tallerkenheis, med egen barnebakke. 

Slaatta

På Slaatta er det godt tilrettelagt for små som store barn. Vi har et stort barneområde med morsomme figurer, skogsløyper, selftimer, hopp og mulighet for aking og andre aktiviteter. I barneområdet kan du også benytte deg av vår grillplass ved Gapahuken. En perfekt utgangspunkt for familien på ski. 

Kikut

Barneområdet med adskilt akebakke er trygt og spennende for de minste. Skibåndet, et saktegående “skiteppe”, er sikkert og moro og enkelt å bruke! Barnebakken har et eget startområde og figurer som motiverer barna til å leke seg, svinge og bøye seg i knærne. Tallerkenheisen går noe lenger og gir utfordring til de litt større barna. Der står det alltid en person som kan hjelpe de mest usikre opp i heisen