Geilo High Five

PanoramaRunden - Geilo High Five

Tags
front page

NYHET! Geilo High Five er en rundtur i skianlegget på Geilo. Her kan du stå på ski i de fineste løypene, oppleve den råeste utsikten og spise den beste maten i én og samme runde. Hver av de fem toppene har sin egen unike utsikt mot det majestetiske Hallingskarvet, og de to nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda. Turen er tilrettelagt slik at du ikke trenger bil mellom dalsidene, men benytter skibussen. Ta turen alene eller bli med en lokal guide! 

Skiguiding - Hver lørdag kan du bli med en guide! 

Opplev en morsom runde med funfacts om stedene vi besøker. Skiguiding er den perfekte opplevelsen for alle, uansett om du er alene, et par, eller en større gruppe. NOK 250 pr pers.

NB! Påmelding senest 10:30 på arrangementsdagen.

Når: Hver lørdag kl 11:30 i Vestlia ved skiutleien.

Tid: Alt fra 1,5 – 4 timer

Ferdighet: Må beherske grønn og blå løype

Oppstart fra og med 28. des, book din tur her! 

Geilo High Five Kart

Last ned kart her 

Geilo High Five

Last ned kart her

 

Gruppeaktivitet - Gjør noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner?

Lei din egen private guide til ditt arrangement! Bli med på en guidet rundtur i alpinanlegget på Geilo. Opplev historie, fun-facts, sightseeing, utsiktspunkter og selvfølgelig god skikjøring!

Turen kan justeres etter deltakernes ønsker og ferdigheter. Inkludert i prisen er varm drikke på Halstensgård Kafe. Passer for grupper på min. 10 personer - bedriftssamling, vennegjenger, familiearrangementer.

Priser

  Inkl. Skipass og varm drikke inkl. Skileie
Ca 2,5 timer kr 495,- per pers kr 695 per pers

 

Minimumspris for arrangement: kr 4 995,-

Kan kombineres med

- Lunsj på skikafe

- Afterski

Send forespørsel eller bestilling til [email protected] tlf: 3209 0000

Skibuss

Skibussen knytter dalsidene sammen mellom Vestlia, Geilojordet, Geiloheisen og Slaatta. Her går skibussene i skytteltrafikk og sørger for rask og enkelt skifte mellom dalsidene. Ønsker du å være med, still deg ved veien og gi tydelig signal. Rutetider finner du her.

 

Klippestasjoner - Utfordre deg selv eller hverandre! 

TRE KLIPP! Når det er nådd tre topper er prisen en gratis kakao/kaffe på en av våre skikaféer. Vis frem tre klipp i kassen. Gjelder alle i følget.

FEM KLIPP! High Five! Når det er besteget 1800 antall høydemeter og nådd fem topper på over 1000 moh, ta kartet med til nærmeste skipassutsalg og kjøp en pin / button med «Geilo High Five» som et bevis på bragd! NOK 35,- pr stk.