skibuss

Skibuss Geilo

Tags
skipass

3 splitter nye skibusser som frakter deg mellom dalsidene på Geilo!

De nye skibussene går i skytteltrafikk mellom Geiloheisen og Vestlia og sørger for en rask og enkel forflytning mellom dalsidene. Om morgenen og etter kl. 15.15 vil alpinbussene i tillegg gå til overnattingsbedriftene på Geilo.

Ønsker du å være med, still deg ved veien og gi tydelig signal.

Viktig informasjon vedr. Skibussene. Ny rutetabell og endret kjøremønster iverksettes fra, lørdag 19. januar. På grunn av vektbegrensning har vi i dag fått beskjed om at Statens Vegvesen ikke finner noen lovhjemmel for å kunne gi oss dispensasjon til å kjøre gjennom Timrehaugvegen med Skibussene. Vi legger derfor om kjøremønster til Skibussene og dette medfører nye rutetider. Vi ønsker å presisere at det jobbes godt sammen med kommunen for å finne gode løsninger fremover. Vi opplever stor samarbeidsvilje.

 

 

Rutetabell for 2018/19

skibuss tabell

Afterskibuss

Nå kjører vi deg til og fra afterski!

afterskibuss2019

Kikutbussen 

Geilo Fjellandsby har tatt initiativ til en bussrute mellom Geilo stasjon og Kikut for dere som ønsker å ta toget når dere skal på hytta her oppe. Vi har derfor leid en buss som vil korrespondere med kveldstogene fra hhv. Bergen og Oslo. Kikutbussen kjører opp til Kikut på torsdag og fredag, og ned igjen til Geilo stasjon på søndag.

Kikutbussen