skibuss

Skibuss Geilo

3 splitter nye skibusser som frakter deg mellom dalsidene på Geilo!

De nye skibussene går i skytteltrafikk mellom Geiloheisen og Vestlia og sørger for en rask og enkel forflytning mellom dalsidene. Om morgenen og etter kl. 15.15 vil alpinbussene i tillegg gå til overnattingsbedriftene på Geilo.

Ønsker du å være med, still deg ved veien og gi tydelig signal.

Viktig informasjon vedr. Skibussene. Ny rutetabell og endret kjøremønster iverksettes fra, lørdag 19. januar. På grunn av vektbegrensning har vi i dag fått beskjed om at Statens Vegvesen ikke finner noen lovhjemmel for å kunne gi oss dispensasjon til å kjøre gjennom Timrehaugvegen med Skibussene. Vi legger derfor om kjøremønster til Skibussene og dette medfører nye rutetider. Vi ønsker å presisere at det jobbes godt sammen med kommunen for å finne gode løsninger fremover. Vi opplever stor samarbeidsvilje.

Geilos største påskeparty - Busstider 

Shuttlebuss p-plasser på Kikut 11.00 - 13.00 (minibuss)
Geilohallen, 1-2 stk shuttlebusser - Kikut 11.00 - 16.00.
Fra Kikut 18.30 2 busser mot Geilojordet og deretter til Havsdalen
Ytterligere 2 busser shuttle Kikut - sentrum 18.00 - 20.00 (til tomt)
20.30 1 buss mot Havsdalen.

Rutetabell for 2018/19

skibuss tabell

Afterskibuss

Nå kjører vi deg til og fra afterski!

afterskibuss2019

Kikutbussen 

Geilo Fjellandsby har tatt initiativ til en bussrute mellom Geilo stasjon og Kikut for dere som ønsker å ta toget når dere skal på hytta her oppe. Vi har derfor leid en buss som vil korrespondere med kveldstogene fra hhv. Bergen og Oslo. Kikutbussen kjører opp til Kikut på torsdag og fredag, og ned igjen til Geilo stasjon på søndag.

Kikutbussen