Alpinpakke

Hvilken alpinpakke skal jeg velge?

Det er ikke alltid så lett å vite hvilke ski som er rett for deg. Vi har derfor laget en guide med beskrivelse av hver pakke, så du får riktig ski i bakken! 

Når dere leier ski hos oss, er dere garantert nypreppede ski som er klare for skidagen. De erfarne medarbeiderne våre hjelper dere med å finne utstyr som passer både nivå og kjørestil, og dere får alltid tilgang på moderne utstyr – uten å måtte tenke på lagring og vedlikehold. Vi har fire nivåer av alpinski, samt snowboard, langrenn og twintip.

SkiGeilo Skiutleie  – best utstyr uansett nivå

Nybegynner

Har du akkurat begynt eller kjørt lite tidligere er dette pakken for deg. Lettkjørt utstyr gjør det enkelt å lære seg teknikk og bli komfortabel i bakken. Skiene er litt mykere og har en tydeligere innsving, dette gir mye skiglede uten at det kreves så mye av kjøreren da svingene kommer mer av seg selv. 

Komplett pakke inkluderer ski, støvler og staver, og koster fra kr 455,- for voksen

Entusiastisk

Dette er skien for bakke-entusiasten som ønsker det aller beste. Skreddersydd for nybegynnere til middels gode skikjørere. Lettkjørt ski som det er enkelt å svinge med og lære seg teknikk. Gir mye skiglede uten at det kreves for mye av kjøreren.

Skien har all teknologien fra racingskiene, men har fått et mer allround innsving, er litt bredere hele veien. Alt dette gjør at den takler varierende føre mye bedre, men er allikevel en fantastisk ski for fart og store svingbuer.

Komplett pakke inkluderer ski, støvler og staver, og koster fra kr 500,- for voksen

Sporty

Liker du fart og spenning? Disse skiene er bygd med samme kjerne som racingskiene til Aksel Lund Svindal, men med mer innsving og mykere framski. Dette er skien mellom storslalom og slalom, super leken i alle fører og forhold. Nå med nye mål og mer aggressiv tupp.  

Komplett pakke inkluderer ski, støvler og staver, og koster fra kr 555,- for voksen

Lidenskaplig 

Dette er kanskje den mest anvendelige allmountain-bakke skien som finnes! Råå ski til den som liker at skien skal sitte på isen og ha muligheter til å kjøre løssnø. Du får en bedre og høyere kvalitet sko!

Skien er meget lettkjørt og leken selv i lave hastigheter. Dette er rett og slett en super bakkeski som også takler absolutt alle snøforhold. 

Husk! Du kan teste flere ulike premiumski i løpet av utleieperioden (så langt vi har ledige ski tilgjengelige).

Komplett pakke inkluderer ski, støvler og staver, og koster fra kr 645,- for voksen

Twintip: 

Markedets sterkeste twin tip ski, som også er favoritt skien til Jon Olsson, en av verden beste jibbere.

Denne skien gir god stabilitet på alle typer snø. Den har samme type innsving som en vanlig alpinski, så den passer like godt i bakken som i parken. Skien gir en fin balanse mellom presisjon på hard snø, og flyt i løs snø. 

Komplett pakke inkluderer ski, støvler og staver, og koster fra kr 555,- for voksen