Firmaaktiviteter

Våre firma og gruppeaktiviteter

Tags
front page

Planlegger du en firmatur? Kanskje et utdrikningslag eller en sosial tur med vennegjengen? Vi tilbyr grupperabatt på våre aktiviteter for grupper over 15 personer! Vi organiserer også servering av lunsj enten inne i kafeen eller ute ved grillene!

 

Høydepark

Ta med laget i høydeparken å få en knallstart på dagen. Opplev en spennende verden fra tretoppene. Her får gruppen utfordre seg selv med blant annet klatring og balansering og vil gi god mestringsfølelse for de aller fleste! Høydeparken består av 31 forskjellige hinder. Alle får tilstrekkelig med opplæring i forkant av aktiviteten.

Priser

Antall: Pris
15-150 personer kr 311 per pers

15-150 personer –deles i startgrupper på 15 personer som starter med 30-45min mellomrom.

*Ved grupper på 30 personer eller mer anbefaler vi at det kombineres med zipline.

Kan kombineres med

- Grilling/servering

- Andre aktiviteter

 

Zipline

Opplev den spennende følelsen av å fly! Geilo Zipline er 1100 meter lang og kommer med smile-garanti for alle og en! Sett ut fra toppen av Vestlia med utsikt mot Hallingskarvet og alt det flotte Geilo har å by på.

Priser

Antall: Pris
15-120 personer kr 536 per pers

*Ved grupper på 30 personer eller mer anbefaler vi at det kombineres med høydepark

Kan kombineres med

- Grilling/servering

- Andre aktiviteter
 

 

Sykkelutleie

Geilo Bike Arena er Geilo´s største arena for sykkelaktiviteter. Her har vi sykkelløyper for nybegynnere og erfarne som kan brukes av både de som har egen sykkel og de som leier sykkel av oss. Vi har en teknisk singletrack, pumptrack, taske flytstier og fine familievennlige løyper. I tillegg har vi heisbasert sykling i Geilo Bike Park, men for sommeren 2020 holdes dette dessverre stengt. Dette er for at vi skal utvide og utbedre det produktet vi har.

Lurer du på mer informasjon om hvilke typer sykler vi leier ut og sykkelløypene kan du se mer informasjon kan du se HER.

Priser

Antall: Pris
15-50 personer Fra kr 390 per pers

 *Pris for heldagsleie

Kan kombineres med

- Grilling/servering

- Andre aktiviteter

 

Sommerheis

Ta heisen til toppen av Bjødnahovda på 1056moh! På vei opp kan dere nyte utsikten over Geilo og mot Hallingskarvet, og er du heldig får du se noen fly nedover Geilo Zipline på veien også. Sommerheisen er et ideelt utgangspunkt for å starte fotturen i fjellterreng.

Priser

Antall: Pris
Fra 15 pers kr 77 per pers

Kan kombineres med

- Grilling/servering

- Andre aktiviteter

 

GeiloRennet

Arranger ditt eget skirenn i vår rennarena i Vestlia!

Dette er en morsom og uhøytidelig aktivitet som passer både konkurranseinnstilte kollegaer, familier og venner. Vi tilpasser løypa etter deltakernes ønske og ferdighetsnivå. Målgang, musikk, resultatservice, premiepall og medaljer er inkludert i prisen. Spennende og underholdende for både løpere og publikum.

Priser

  Inkl. skipass  Inkl. skileie
Fra 1,5 timer kr 595 per pers kr 795 per pers

Minimumspris for arrangement er kr. 9 995,-

Kan kombineres med

- Grilling / servering

- Afterski

Send forespørsel eller bestilling til [email protected] tlf: 3209 0000

 

Geilo High Five

Bli med på en guidet rundtur i alpinanlegget på Geilo. Opplev historie, fun-facts, sightseeing, utsiktspunkter og selvfølgelig god skikjøring!

Turen kan justeres etter deltakernes ønsker og ferdigheter. Inkludert i prisen er varm drikke på Halstensgård Kafe. Passer for grupper på min. 10 personer - bedriftssamling, vennegjenger, familiearrangementer.

Priser

  Inkl. skipass og varm drikke Inkl. skileie
Ca 2,5 time kr 495 pr. pers kr 695 pr. pers

Minimumspris for arrangement: kr 4 995,-

Kan kombineres med

- Lunsj på skikafe

- Afterski