trollklubben

Trollklubben Barnepass

Tags
barn

Vikitg informasjon

Frem til torsdag 19 mars vil vi holde Trollklubben Barnehage stengt. (Forlenget periode kan forekomme.) Vi har stor respekt for situasjonen rundt Coronaviruset i Norge og forstår at vi nå er inne i en ny fase med tanke på utviklingen fremover. Med hensyn til våre gjester og ansatte, har vi derfor besluttet å følge råd og informasjon gitt fra FHI, smittevernlege i Hol og Ål kommune, Geir Strømmen, og beredskapsrådgiver i Hol kommune, Espen Bille-Larsen spesielt hva gjelder innendørs arrangementer. Vi må derfor meddele av vi avlyser våre planlagte afterski´er de neste to ukene og følger utviklingen tett med tanke på tiden etter det. Det er innført flere preventive tiltak i skianlegget forøvrig, blant annet med utstrakt informasjon og ekstra hygienetiltak i alle ansatt- og publikumsområder. 

Alle øvrige aktiviteter og tilbud i skisenteret vil gå som normalt.

 

Trollklubben Barnehage holder til i et koselig tømmerhus i barneskiområdet i Vestlia. Trollklubben er et populært ski- og lekeområde hele vinteren igjennom.

Her tilbyr vi barnepass for de minste fra 0 – 8 år. Fra jul til over påske kan du bestille pass til barna, enten det er enkelttimer eller hele dager i barnehagen.
Voksne ansatte og barn fra Geilo har plass i barnehagen hele året.

Aktiviteter inne i barnehagen
Barna kan selv bestemme om de vil leke med biler, dukker, lego, duplo og mye mer.
Mulighetene er mange!

Aktiviteter ute i barnehagen
Aking i akebakken, leke med biler, spade og bøtte, lage snøkaker, snøhest eller snømann. Slipp fantasien løs!

Vi er ute når det lar seg gjøre. Barn som er hele dager prioriteres først.

Husk: Varme klær og skift om barna skulle bli våte. Gode votter, støvletter og luer. Vi anbefaler ull innerst.

Annen informasjon 
Barn som trenger å sove har muligheten til det. Ta med vogn hvis barnet ditt skal sove ute. Bleier og ekstra klær for skift må tas med.

Barna kan ha med seg matpakke eller barnehagen ordner med lunsj  til kr 50,-. Husk å gi beskjed ved allergier.

Barnet ditt kan ikke være i barnehagen hvis han/hun er syk, f.eks. har feber, oppkastsyke, influensa eller andre smittsomme sykdommer.

Åpningstider:
Trollklubben barnepass følger heisens åpningstider, men stenger 1 time før heisen hvis det ikke er barn tilstede.

Kjøp av barnehagetimer
Under finner du en oversikt over ledige timer. Har du spørsmål? Ta kontakt med Trollklubben Barnehage på mail: [email protected]