Bestillingsvilkår

Bestillingsvilkår

Våre vilkår angående bestilling, betaling, endring, avbestilling, forsikring, rettigheter, forpliktelser, forbehold og personvern.

 

Ans. Arrangør er SkiGeilo v/Geilo Skisenter AS, NO-3580 Geilo.

Telefon +47 32 09 00 00. Org.nr NO 998 120 845 MVA.

Generelle vilkår

Disse generelle vilkårene gjelder mellom Geilo Skisenter AS (SkiGeilo) og andre som inngår avtale med SkiGeilo i henhold til bekreftelsen (gjesten). Avtalen gjelder  kjøp av andre produkter og tjenester eller en kombinasjon av disse.

For å kunne bestille/inngå avtale med SkiGeilo om arrangement må gjesten ha fylt 18 år. Dette gjelder alle varer og tjenester som kan bestilles på gjeldende nettside.

Bestilling

En bestilling er bindende så snart et bookingnummer er tildelt gjesten og betaling utført. Det er gjestens ansvar å kontrollere at ankomst- og avreisedato, samt alt annet som er av betydning for bestillingen er korrekt.

Betaling via internett

Gjesten kan betale trygt og enkelt med kort (VISA, MasterCard, Maestro). 3D Secure er aktivert for websiden. Gjesten skal ta med seg bekreftelsen ved ankomst.

Avbestilling

Alle avbestillinger må skje skriftlig til SkiGeilo: [email protected].  

  • Avbestiller gjesten tidligere enn 7 dager før ankomst refunderes hele beløpet minus et administrasjonsgebyr på NOK 95.
  • Ved avbestilling mindre enn 7 dager beholder utleier hele det avtalte beløpet.
  • Avbestiller gjesten både boenhet og aktiviteter er det kun administrasjonsgebyret kr 250,- for boenhet som gjelder.

Endring av bestilling

Endring av ankomst- og/eller avreisedato skal skje på telefon +47 32 09 00 00 eller på e-post til [email protected]

Forsikring

Vi anbefaler alle våre kunder selv å sørge for gode forsikringsavtaler før reisen, i tilfelle sykdom, tap eller skade på reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

SkiGeilos endringer og gjestens rettigheter

SkiGeilo har rett til å endre vilkårene aktivitet dersom gjesten kan tilbys likeverdige tjenester.

Forbehold/force majueure

SkiGeilo står ikke ansvarlig for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Vi tar forbehold om feil og endringer i våre prislister, beskrivelse av tjenester og tekniske forhold.

Personvern

Ved registrering av personopplysninger samtykker gjesten til at SkiGeilo i egenskap av personopplysninger, benytter opplysningene for å gjennomføre SkiGeilos forpliktelser overfor gjesten. Kundedata blir delt med en tredjepart. Kundedata oppbevares i henhold til norsk lov.