Bestillingsvilkår

Bestillingsvilkår

Våre vilkår angående bestilling, betaling, endring, avbestilling, forsikring, rettigheter, forpliktelser, forbehold og personvern.

Ungdom: 7-17 år

Senior: 65+ år

Angående alder ved kjøp: Det er alder ved kjøpstidspunkt som gjelder. For eksempel, om barnet fyller 7 år i januar, kan barnet likevel benytte 0-6 års skipass hele sesongen om skipasset er kjøpt før fødselsdato.

Skipass gyldig en dag eller flere, må benyttes sammenhengende dager.

*Sesongkort familie gjelder for familier på samme bostedsadresse. Kortene MÅ kjøpes samlet og alle i familien må være med ved kjøp/henting av kortene. Kortene blir fortsatt personlige.

Sesongpasset kan du kjøpe direkte på vår onlinebooking eller i våre skiresepsjoner. Uten foto er sesongpasset ugyldig.

**Gjelder alle heiser og alle aldre.

BARN 0-6 ÅR GRATIS, MEN MÅ INNEHA SMARTCARD OG BRUKE HJELM.

Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i pris ved økte offentlige avgifter. 

TIPS!
Kjøper du skipass for påfølgende dag, er kortet gyldig fra og med kl. 15. Eksempel: Kjøper du skipass med start lørdag på fredag ettermiddag etter kl 15, er kortet gyldig for fredag fra kl 15.00 og hele lørdag og påfølgende dager. 

 Retningslinjer

  • Alle priser er i norske kroner. Med forbehold om endringer
  • Sesongpasset er personlig og kan ikke overdras til andre.
  • Det gis ingen erstatning ved uforutsette driftsstopp, for eksempel dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil, stenging av nedfarter/heiser etc.
  • Refusjon ved skader/sykdom gis kun til den skadde/syke mot legeerklæring umiddelbart etter legebesøk. Refusjonen gis kun for de dager skipasset ikke har vært benyttet. (Refusjon gis ikke på timeskort, dagskort eller punktkort).
  • Skipass kjøpt online kan hentes i en av pick up point boksene på Geilo eller ved et av våre utsalgssteder. For åpningstider utsalgssteder, se her.

Alle gjester må gjøre seg kjent med hvilke heiser og nedfarter som er åpne i forhold til vær og føre, før kjøp av Skipass. Det gis ingen refusjon i etterkant.

Ans. Arrangør er SkiGeilo v/Geilo Skisenter AS, NO-3580 Geilo.

Telefon +47 32 09 00 00. Org.nr NO 998 120 845 MVA.

Generelle vilkår

Disse generelle vilkårene gjelder mellom Geilo Skisenter AS (SkiGeilo) og andre som inngår avtale med SkiGeilo i henhold til bekreftelsen (gjesten). Avtalen gjelder  kjøp av andre produkter og tjenester eller en kombinasjon av disse.

For å kunne bestille/inngå avtale med SkiGeilo om arrangement må gjesten ha fylt 18 år. Dette gjelder alle varer og tjenester som kan bestilles på gjeldende nettside.

Bestilling

En bestilling er bindende så snart et bookingnummer er tildelt gjesten og betaling utført. Det er gjestens ansvar å kontrollere at ankomst- og avreisedato, samt alt annet som er av betydning for bestillingen er korrekt.

Betaling via internett

Gjesten kan betale trygt og enkelt med kort (VISA, MasterCard, Maestro). 3D Secure er aktivert for websiden. Gjesten skal ta med seg bekreftelsen ved ankomst.

Avbestilling

Alle avbestillinger må skje skriftlig til SkiGeilo: [email protected].  

Avbestilling av skiskole, skiutleie, heiskort, barnepass, måltidstilbud og andre aktiviteter:

  • Avbestiller gjesten tidligere enn 7 dager før ankomst refunderes hele beløpet minus et administrasjonsgebyr på NOK 95.
  • Avbestillinger senere enn 7 dager før ankomst, vil hele beløpet bli beholdt av SkiGeilo.

Avbestilling av skiskole

Avbestillingsgebyr ved avbestilling mer enn 3 dager fra timestart: 150 Nok

Avbestillingsgebyr ved avbestilling mindre enn 3 dager fra timestart: Hele beløpet

Vi anbefaler alle å ha egen reiseforsikring!

Avbrutt skiskole ved fremvisning av skademelding fra skipatrulje.

Gjesten har deltatt:

 

5 dagers kurs

1 dag

2 dag

3 dag

4 dag

5 dag

4 dagers kurs

525

340

150

0

 

Tilbake

685

525

340

150

0

 

Gruppeundervisning forutsetter minimum 3 personer.

1 deltager får privatundervisning 2 dager på 80 min. (verdi 1850 Nok)

2 deltagere får 3 dager på 80 min. (verdi 1850 Nok)

Refusjonsregler ved driftsstans og dårlig vær:

Skiskolen stopper ikke om det er dårlig vær. Dersom stolheisen stenger brukes andre heiser og treningsmetoder. Det gis ingen refusjon dersom gjesten velger å avslutte timen likevel.

Gruppetime:

Dersom timen ikke har startet og ikke er mulig å gjennomføre er det ingen refusjon.

Privattime:

Dersom timen ikke har startet og det ikke er mulig å gjennomføre timen (dette er det instruktøren som bestemmer, ikke gjesten), refunderer vi beløpet minus 150,- i administrasjonsgebyr.

Endring av bestilling:

Endring av ankomst- og/eller avreisedato skal skje på telefon +47 32 09 00 00 eller på e-post til [email protected]

Forsikring

Vi anbefaler alle våre kunder selv å sørge for gode forsikringsavtaler før reisen, i tilfelle sykdom, tap eller skade på reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

SkiGeilos endringer og gjestens rettigheter

SkiGeilo har rett til å endre vilkårene aktivitet dersom gjesten kan tilbys likeverdige tjenester.

Forbehold/force majueure

SkiGeilo står ikke ansvarlig for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Vi tar forbehold om feil og endringer i våre prislister, beskrivelse av tjenester og tekniske forhold.

Personvern

Ved registrering av personopplysninger samtykker gjesten til at SkiGeilo i egenskap av personopplysninger, benytter opplysningene for å gjennomføre SkiGeilos forpliktelser overfor gjesten. Kundedata blir delt med en tredjepart. Kundedata oppbevares i henhold til norsk lov.