Ledige stillinger

Geilo Skisenter AS eier og driver alpinanlegg på Geilo. Vår virksomhet drives på Kikut, Vestlia, Geilosiden og Havsdalen. Virksomhetsområdene er skiheiser, skiutleie, skiskole og restauranter. Virksomheten drives under navnet SkiGeilo. 

Geilo er en av Norges største alpindestinasjoner med flere hoteller, leilighetsanlegg og øvrig overnatting i tillegg til et stort antall fritidsenheter. Geilo sentrum er godt utbygget med handel og servering. Geilo Skisenter AS er eiet av Geilo Holding AS. 

Vi søker

Barnehagelærer i Trollklubben Barnehage

Vi ønsker oss en medarbeider som:

  • Har 3 årig bachelor utdannelse som barnehagelærer
  • Har høy arbeidsglede og godt humør
  • Har fokus på barnet
  • Har gode samarbeidsevner
  • Er fleksibel og løsningsorientert
  • Takler en travel hverdag
  • Er selvstendig, ansvarsbevisst og strukturert

Les mer om stillingen her 

 

Vi rigger oss for kommende sesong og søker

SERVICEMEDARBEIDERE

Heis / Liftkjøring – Servering – Skiutleie – Skiskole – Billettsalg – Skipatrulje

Er du en dyktig og selvstendig person som ønsker å yte best mulig service til våre gjester? Som servicemedarbeider vil du få en variert og spennende arbeidsdag i flere avdelinger. Det vil være høyt tempo, og du vil jobbe sammen med et stort team av kollegaer som alle jobber mot det samme målet: Å gi den beste alpinopplevelsen til våre gjester. Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og positiv, takler høyt tempo og er ansvarsfull. Du må kunne beherske minst et skandinavisk språk og være over 16 år.

Søknad inkludert bilde sendes til [email protected]

Merk søknaden med «Søknad servicemedarbeider 2018/19» 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi rigger oss for kommende sesong og søker

Fagutdannede kokker

Er du en dyktig og selvstendig person som ønsker å yte best mulig service til våre gjester? Hos oss vil du få varierte og spennende arbeidsdager på flere av våre serveringssteder. Det vil være høyt tempo, og du vil jobbe sammen med et stort team av 

kollegaer som alle jobber mot det samme målet: Å gi den beste alpinopplevelsen til våre gjester. Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og positiv, takler høyt tempo og er 

ansvarsfull. Du må kunne vise til og dokumentere tidligere erfaring fra kokkeyrket, samt inneha fagbrev. Vi ønsker videre at du beherske minst et skandinavisk språk.

Søknad inkludert bilde sendes til [email protected]

Merk søknaden med «Søknad kokk 2018/19» 

Vi ser frem til å høre fra deg!