Smaksopplevelser

Vi fokuserer på god mat, med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer.

Mat og drikke

Ny meny på Kikutkroa

Prøv en ny favoritt!

Mat Kikutkroa

Spisesteder

Ta en pust i bakken og nyt et nydelig måltid på et av våre mange spisesteder. Hvert spisested har ulikt konsept, men alle har samme visjon. 
Tradisjonell servering med et trendy preg! Vi gleder oss til et besøk fra deg.

Havsdalskroa

Ann-Sofie og gjengen på Havsdalskroa serverer Geilo´s beste pizza!

Havsdalskroa fokuserer på god mat med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer. Vi anbefaler lokale retter som elgbiff pizza eller en gourmet sandwich med lokalt elgkjøtt og ost fra Jarle Rueslåtten. Her finner du også burgers, sandwicher, pasta, nydelig kaffe og luksuskakao! Havsdalskroa tilbyr også take away for deg som vil ha med en rykende fersk pizza hjem på hytta. Havsdalskroa har også Geilos beste afterski, og selv om det ikke er den kjente afterskien med store band akkurat nå, er det fullt mulig å avslutte skidagen på lørdager med litt mat & god drikke. Åpent til kl 18.00 på lørdager.

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 09.30 - Heisens stengetid

Taubanekroa

På Taubanekroa byr Hugo på deilig mat fra alle verdenshjørner!

Street Food er helt perfekt i bakken! Velg din verdensdel og spis deg til en ny favoritt! Med retter som Satay Kylling, Quesadilla, Masala Gryte, Nachos og mye annet eksotisk, blir dette en hit både for familiene og vennegjengen. Taubanekroa har en kul og avslappende atomsfære, godt med sitteplasser og ligger rett ved Geiloheisen og skibuss-holdeplassen på Geilosiden. 

Åpningstider:
Mandag - Søndag 09.30 - Heisens stengetid

kvalitetsmat er alltid innen rekkevidde på fjellet

Vestlia Skikafé

Morten og crewet på Vestlia Skikafé serverer hverdagsfavorittene! 

Fra hjemmefavoritter til europeiske klassikere. Konseptet her er rask kvalitetsmat, og du vil bli overrasket over de nydelige rettene kjøkkenet her produserer. Vår anbefaling er den alpine klassikeren Wienerschnitzel, kalvefilet med sprø panering. Her finnes også salater, lapskaus, nydelig bakverk og den største barnemenyen. Dette er den komplette skikaféen for hele familien! 

Åpningstider:
Mandag - Torsdag: 09.30 - Heisens stengetid
Fredag (ved kveldskjøring): 09.30 - 20.00
Lørdag (ved morgenski): 07.30 - Heisens stengetid 
Søndag: 09.30 - Heisens stengetid

Kikut Mat & Vinstue

Stefan ønsker varmt velkommen inn til Kikut Mat & Vinstue! 

Rett i sola ved barneområdet på Kikut, finner du Kikut Mat & Vinstue. Nyt ekte hjemmelaget mat, 1000 meter over havet. Eksklusive retter av høy kvalitet! Kikut Mat og Vinstue er et lunt spisested med tømmervegger, beiset panel og tradisjonell hytteatmosfære. Menyen her er absolutt verdt å prøve, vi har fokusert på sunne, ekte og lokale råvarer rett fra naboen. Den nye fiskesuppen er blitt en storfavoritt. Snakk om smaksbombe direkte fra sjøen til fjellet! Utvalgte lørdager gjennom sesongen vil det også være Afternoon Tea. Vær tidlig ute, Kikut Mat og Vinstue er ikke vårt største spisested og det blir fort fullt. Ikke rart - dette er alpin servering i klasse! For sesongen 21/22 blir det også oppgradert med eget vinrom og et Chambre Séparée. 

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 09.30 - Heisen stengetid
 

Gårds ferske ingredienser

Halstensgård Kafé

Kom hjem til gårdskona Elin på Halstensgård!

Å komme til Halstensgård er som å komme hjem på kjøkkenet til mor. La Elin ta deg med tilbake til barndomsminnene med grovbrød og brunost, kakao og kanelboller, eller vaffel og skikkelig kokekaffe. Halstensgård har alltid vært et sentrum i alpinbakkene på Geilo. Historikken ser du på veggene. Elin kan alle historiene og forteller deg gjerne en historie eller to over en kopp kaffe. Spark av deg alpinstøvlene og dra på deg et par hjemmestrikkede sokker og ta en pause foran peisen. Her kan du virkelig slappe av "mellom slagene". Halstensgård er en unik skikafé i Norge, og noe du ikke vil gå glipp av. Kom hjem, kom hjem, til Halstensgård! 

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 10.00 - 15.00

SlaattaStugu 

Fra kjøkkenet på SlaattaStugu dufter det nybakte boller og andre hjemmelagde bakevarer hver dag. Her får du servert varm gulasjsuppe med hjemmebakte rundstykker, friske salater, glutenfrie vafler og gode hamburgere. Her finner du også den berømte og velsmakende SlattaBollen. Hvis været tillater det, starter vi grillen på terrassen og tilbyr grilltallerken. Ute på terrassen sitter du lunt på reinsdyrskinn med utsikt mot løypene. Her kan du trygt la barna ta turen ut i bakken, mens du nyter en kopp med varm drikke. Du er hjertelig velkommen innom for en lun og avslappet stund!

 

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 09.30 - Heisens stengetid

Grillbuer

La barna varme seg rundt bålpanna i en av våre grillbuer. Ta gjerne med egen mat og grill den her. I grillbuene finner du ved og opptenningsverktøy. Grillbuene finner du på Slaatta og i Vestlia.