Skikafe

Skikafeer

Besøk våre spisesteder under ditt opphold, og nyt kortreist og god mat! Hvert spisested har sitt særpreg og sin egen meny. Her vil du finne noe for alle smaker. Våre spisesteder har samme åpningstider som skiheisene, unntatt Toppen Kafè.

Nyhet 2017/18: Legg inn penger på Smartcardet for å betale i skikafeer

Leverandør av denne løsningen er desverre noe forsinket. Løsningen kommer på plass like over jul. Vi beklager ulempene dette medfører.

Havsdalskroa

Stedet for deg som er opptatt av kortreist og god mat i koselig atmosfære. Her er det også hyggelig afterski hver dag. For deg som ønsker Take Away så byr Havsdalskroa på Geilos kanskje beste pizza.

Havsdalskroa ligger sentralt ved heisene i Havsdalen. Kroa har plass til 150 gjester og har en hyggelig atmosfære. Når været tillater det, kan serveringen også flyttes utendørs, hvor det fristes med masse god mat fra en stor utegrill. Her er det alltid god stemning og mye moro for store og små. Afterski fra kl 15.00, og vi kan tilby forfriskende drikke i solveggen på «stølsvollen».

Stugu

Stugu Kafé er en naturlig møteplass i Geilo Skisenter & Sommerpark med 160 sitteplasser i 1.etasje og 90 sitteplasser i 2.etasje.

Kjøkkenet åpner klokken 09:30 hvor vi tilbyr et stort utvalg av varme og kalde retter og «Dagens meny» fra klokken 11:00. Grilling utendørs når været tillater det!

Taubanekroa

Vårt sentrumsnære alternativ. Plassert ved bunnstasjonen til Geiloheisen, rett nordvest for Geilo stasjon, og har en nydelig utsikt over øvre del av Geilo. Her serveres deilige crepes med tilbehør og gourmetpølser.

Velkommen til et godt måltid i en hyggelig atmosfære!

Toppen Kafé

Garantert Geilo’s beste utsikt!
Fra Toppen Kafe ser du utover Hardangervidda Nasjonalpark, Nasjonalparklandsbyen Geilo og Hallingskarvet. Bedre blir det ikke!

Betal med ditt SmartCard

På våre kroer, kan du nå betale mat og drikke med ditt SmartCard. (Det samme kortet som også er ditt Skipass)

Kikutkroa

På Kikutkroa møter du et trivelig lokale. Her får du servert sunne, næringsrike og velsmakende lunsj- og middagsretter. Den mest berømte retten er Hamburgeren. Hjemmelaget fjellmat fra bunnen av og rene råstoffer er viktig for et godt måltid.

Kikutkroa er en møteplass der aktive skiløpere, barnefamilier, nybegynner og skiveteraner får seg noe godt å spise.

Klokken 13.00 er det tid for afterski.