Lokale smaksopplevelser

Vi fokuserer på god mat, med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer.

Mat og drikke

Spisesteder

Tradisjonell servering med et trendy preg! Ta en pust i bakken og nyt et måltid fra en av våre mange spisesteder. Vi fokuserer på god mat med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer. Nedenfor finner du våre seks spisesteder som tilbyr noe godt for enhver smak.

Havsdalskroa

Spis Geilos beste pizza på Havsdalskroa!

Havsdalskroa fokuserer på god mat, med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer. Vi anbefaler lokale retter som elgbiff pizza eller en gourmet sandwich med lokalt elgkjøtt fra Hemsedal og ost fra Jarle Rueslåtten. Her finner du også burgers, sandwicher, pannekaker, nydelig kaffe og luksuskakao! Havsdalskroa tilbyr også Take Away for deg som vil ha med en rykende fersk pizza hjem. Lørdag kveld (og enkelte feriedager) omgjøres Havsdalskroa til Geilo beste afterski! Full trøkk, høy allsangfaktor og virkelig god afterskistemning. Dans på bordet og nyt god drikke! Afterskibussen tar deg hjem.  

Mandag - Søndag: 10.00 - Heisens stengetid

Afterski - Lørdager og ferier. Se program!: Frem til 20.30 

Taubanekroa

Street food er helt perfekt i bakken!

Velg din verdensdel og spis deg til en ny favoritt! Med retter som Brochette, Chicken Satay, Quesadilla, Mac´n Cheese, Tortillas og mye annet digg, blir dette en hit både for familiene og kompis- eller venninnegjengen?

Mandag - Søndag 10.00 - Heisens stengetid

kvalitetsmat er alltid innen rekkevidde på fjellet

Vestlia Skikafé

Vestlia Skikafé fikk en fullstendig oppussing inn mot 18/19-sesongen og er nå en topp moderne skikafé med trivelige, moderne, lyse lokaler og god mat! Konseptet her er rask kvalitetsmat, og du vil bli overrasket over de nydelige rettene kjøkkenet her produserer. Vår anbefaling er den alpine klassikeren Wienerschnitzel, kalvefilet med sprø panering. Her finnes også salatbar, suppe og nydelig bakverk. Dette er den komplette skikaféen for hele familien! 

Mandag - Onsdag: 10.00 - Heisens stengetid

Torsdag - Fredag: 10.00 - 20.00

Lørdag: 07.30 - Heisens stengetid 

Søndag: 10.00 - Heisens stengetid

Kikutkroa

Rett i sola ved barneområdet på Kikut, finner du Kikutkroa. Nyt ekte hjemmelaget mat, uten dill dall, 1000 meter over havet! Kikutkroa er et lunt spisested med tømmervegger, beiset panel og tradisjonell hytteatmosfære. Kikutburgeren er klassikeren, som er viden kjent langt utenfor Geilo grenser, og her finnes også andre fristende vrier på ekte burgers. Her finnes også salater, supper og bakverk. Vær tidlig ute, Kikutkroa er ikke vårt største spisested og det blir fort fullt! Ikke rart, dette er alpin servering i klasse! 

Mandag - Søndag: 10.00 - Heisen stengetid

Lørdag: frem til kl 21.00

Gårds ferske ingredienser

Halstensgård Kafé

Komme til Halstensgård kafé er litt som å komme hjem. Dette er blitt en oase for alpinkjører. Her kan du virkelig slappe av "mellom slagene". Halstensgård er virkelig et av de historiske storstedene på Geilo, og stolte bilder av dette henger på veggene inne i kaféen. Her finner du kanskje Geilo aller beste baguetter, og kakaoen er heeeeelt hjemmelaget. Her finner du også vafler, supper, brus og kaffe. Alpinist, kom hjem, kom til Halstensgård! 

Mandag - Søndag: 10.00 - Heisens stengetid

SlaattaStugu 

Fra kjøkkenet på SlaattaStugu dufter det nybakte boller og andre hjemmelagde bakevarer hver dag. Her får du servert varm suppe med hjemmebakte rundstykker og nysmurte lunas, salater m. laks, reker osv. Her finner du også den berømte og velsmakende SlattaBollen. Vi serverer gode hamburgere og forskjellige pølser på menyen. Hvis været tillater så starter vi grillen på terrassen og tilbyr grilltallerken med mere. Ute på terrassen sitter du lunt på reinsdyrskinn med utsikt mot løypene. Her kan du trygt la barna ta turen ut i bakken mens du nyter en kome med varm drikke. Velkommen til et stort utvalg av mat og drikke i behagelige omgivelser!

Mandag - Søndag: 10.00 - Heisens stengetid

Grillbuer

I Vestlia finner du to grillbuer med umiddelbar nærhet til Trollklubben, Trollheisen og parkeringsplassen. Her kan hele familien kose seg i bakken, (ta med grillmat) og skilek. Det beste av alt? Det er helt gratis! Her er det mulighet til å grille medbrakt mat og varme seg litt mens dere tar en pust i bakken.

Betal med ditt SmartCard

På våre kroer, kan du nå betale mat og drikke med ditt SmartCard. (Det samme kortet som også er ditt Skipass)