SkiGeilo

Informasjon om koronavirus

Kjære gjest, 

Vi har over en lengre periode hatt svært god dialog med kommuneoverlege i Hol og Ål kommune, Geir Strømmen, og Beredskapsrådgiver i Hol kommune, Espen-Bille Larsen. Vi har i dag fra kommunalt hold mottatt en beslutning om å stenge skisenteret på Geilo med virkning fra, torsdag 12. mars 2020. Vi ber om at gjester ikke kontakter oss pr. telefon da vi per tiden jobber med å få full oversikt. Henvendelser til oss bes gjøres til [email protected], så svarer vi så fort vi kan.

Vi har over lengre tid fulgt med på situasjonen rundt COVID-19, og i samråd med kommunale myndigheter tilpasset vår drift med ekstratiltak for at skisenterets områder skal være en trygg plass å være. Vi har hatt et svært godt forhold til lokale myndigheter hele veien, og har alltid satt ansvaret rundt våre gjester og ansattes sikkerhet svært høyt. 

Når det gjelder spørsmål om refusjoner avventer vi svar fra bransjen sentralt. Inntil videre forholder vi oss til avbestillingsreglene vi har i dag. Mer info på våre nettsider rundt dette. Forøvrig ønsker vi at dere kontakter eventuell reiseforsikring.

Viktig info ang Kikutbussen 

I samråd med retningslinjer og oppfordringer fra Hol kommune vil Kikutbussen bli innstilt på ubestemt tid, fra og med i dag, fredag 13. mars.
Vi beklager ulempene dette medfører.