Langedrag Naturpark - Inngangsbillett
Langedrag Naturpark - Inngangsbillett
Langedrag Naturpark - Inngangsbillett
Langedrag Naturpark - Inngangsbillett
Show full image
Hide full image

Langedrag Naturpark - Inngangsbillett

En unik opplevelse med over 300 dyr fordelt på 20 ulike arter i deres naturlige habitat.

Informasjon:

Varighet: Parken er åpen fra kl 10.00 til 18.00. Inngangsbilletten gjelder for en dag. 

Pris inkluderer: Inngang i parken, guidet foring hos elg kl 12.00 og guidet foring hos ulv og gaupe kl 14.00. Foring hos villsvin og reinsdyr kl 12:00 gjelder kun for skoleferie og helger.

Det er også mulighet til å være med på kveldstell i fjøs kl 16.30. 

Langedrag tilbyr også mange andre spennende aktiviteter som ridning, hundekjøring, ulvegårdsbesøk, gaupegårdsbesøk, huskycamp og revecamp. Sjekk ut www.langedrag.no for mer info om hva du kan gjøre på Langedrag. 

Aldersgrense: Barn under 2 år gratis. 2-15 år regner som barn og alle fra 15 år og oppover regnes som voksne. 

Ha med: Klær som passer været. Langedrag ligger 1000 m.o.h. og det er greit å ha med seg litt ekstra klær. Langedrag har kafeteria som selger mat, men det er også lov å ha med seg medbrakt. 

Møtested: Langedrag Naturpark, Langedragsvegen 274, 3544 Tunhovd.  

Ordrefrist: Ingen ordrefrist

Forbehold: Åpent alle dager utenom 24. og 25. desember, samt 17. mai. 

Transport: Denne aktiviteten foregår 50 minutter i bil fra Geilo. Det går dessverre ikke noe kollektiv trafikk som stopper i nærheten av Langedrag.

Kontaktinformasjon: [email protected] – tlf +47 32 74 25 50 – www.langedrag.no 


Vi ønsker deg velkommen til Naturparken og gården Langedrag. I over 40 år har vi ønsket små og store velkommen til å møte dyra og komme tett på naturen. Vår filosofi er at "Det du blir glad i, det tar du vare på" - hos oss skal du få møte, bli kjent med og lære mer om opp til 25 forskjellige arter.

I høysesong (helger og ferier)** har vi daglige guidinger til villsvin, reinsdyr og elg. Du får være med inn og mate både reinsdyra og elgen fra hånda. Senere på dagen tar vi deg med på ulvemating, gaupemating og avslutter med besøk inne hos fjellreven.

Gjennom hele dagen kan du gå inn på tunet til alle gårds dyra på gården. Her møter du rampete geiter, kosete kuer og stolte Fjordhester. På slutten av dagen kan du få være med på kveldsstell i fjøset med melking av geiter som også er inkludert i inngangsbilletten. 


For barna : Vi har store lekeområder for barn med fokus på «lek deg til læring» via artige aktiviteter, naturstier og lekestasjoner/aktivitetsposter, hvor du kan sammenligne deg med dyrene på en morsom måte. Vi har flere lekeplasser samt kjepphest-bane, zipline, huskestativ, klatrevegg og sandkasse som er til fri bruk hele dagen.

Med fokuset «lek deg til læring», gir dette gode opplevelser for store og små.


Tillegg : Ønsker du flere dager i parken kan du overnatte på gården og få være med på morgenstell av husky og/eller geit og historiefortelling ved peisen på kvelden. Bor du i nærheten så er det rabatt på to-dagers billett. 

Runderidning og voltige er populært blant barna og trenger ikke forhåndsbestilles. Ønsker du å prøve noen av våre andre aktiviteter, som hundekjøring, ridetur, ulvegårdsbesøk eller gaupegårdsbesøk burde dette bestilles i god tid for å sikre at du får plass. Program for de forskjellige tidene av året finner du på vår hjemmeside www.langedrag.no 


Velkommen til en annerledes opplevelse på Langedrag!