Heisbasert sykling i Geilo Sommerpark
Heisbasert sykling i Geilo Sommerpark
Heisbasert sykling i Geilo Sommerpark
Heisbasert sykling i Geilo Sommerpark
Heisbasert sykling i Geilo Sommerpark
Show full image
Hide full image

Heisbasert sykling i Geilo Sommerpark

<p>Få 10% på 2 dager sykkelheis + 10 % rabatt på utvalgte overnattingstilbud 2 døgn – enten hotell, leilighet eller hytte.</p>

Ta med hele familien på sykkelferie til Geilo med vår heisbaserte sykkel-pakke!


Pakken inkluderer:

  • 10% på 2 dager heispass inkl smartcard, med plass til sykkel
  • 2 netter overnatting i enten hotell, hytte eller leilighet
  • Frokost hvis du bor på hotell, selvhushold på hytte eller leilighetHer kan du teste ut en av Norges råeste flytstier, Flow Motion! I Flow Motion (blå) skal du som "lett øvet" terrengsyklist kunne ta med deg sykkelen opp i heisen og føle mestring med kule 180 graders svinger, hopp, "side hits" og andre elementer. I tillegg til Flow Motion har du tilgang til 2 flytstier til; Anaconda og Gold Digger, 2 røde løyper for de litt mer erfarne downhill/sti syklistene.


Familien kan også utfolde seg i pumptrack, mindre flytstier og hopplinjer i området rundt Vestlia Resort og langs Ustedalsfjorden. Et mangfold av familievennlige løyper, som passer for både store og små.


Ønsker dere å leie sykkel, har Geilo Sommerpark Geilos største sykkelutleie. Her har de sykler i alle ulike størrelser og varianter. Vi anbefaler å leie sykkel i god tid før ankomst pga stor pågang.


På Geilo tilbyr vi også terreng og stisykkelkurs, guidede turer og du kan til og med leie din egen PT instruktør for å forbedre dine sykkel kunnskaper. Les mer på https://www.geilo.com/nb/aktiviteter/sommer/sykling.


Priseksempel: Pris er hentet for 25-27 juli, 2 voksne + 1 barn med overnatting hos Øen Turistsenter.


Prisforklaring: Våre pakker viser rabatten du får på de ulike overnattingsstedene. Den inkluderte aktiviteten er allerede rabattert og vises derfor ikke i de røde prisene etter at du har valgt dato.