Teens 11-15 år hos SkiGeilo Skiskole
Show full image
Hide full image

Teens 11-15 år hos SkiGeilo Skiskole

Gruppeskiskole for ungdom mellom 11-15 år

Informasjon: 

Vestlia ligger på motsatt side av sentrum

Havsdalen ligger på samme side som sentrum, men på "baksiden" av fjellet.


Gruppene er delt inn i hvit, grønn, blå og rød etter nivå


Hvit: For barn som ikke stått på ski før eller som ikke har full kontroll på å stoppe og bremse. Et nybegynnerkurs der vi med lek og moro trener på å håndtere skiene, gli, bremse, svinge og kjøre heis i de aller letteste bakkene.

Grønn: Fortsettelse kurs for de minste. For barn som kan bremse, svinge og ta tallerkenheis i de enkleste (grønne) bakker. Med morsomme øvelser blir vi sikrere, tryggere og får bedre kontroll.

Blå: For barn som kan kjøre heis, svinge og bremse i blå bakker. Med morsomme øvelser trener vi balanse og på å bli enda sikrere i bakken.

Rød: For barn som kjører med god fart og kontrollert i alle røde løyper. Vi øver på teknikk og prøver oss i forskjellig terreng.

OBS! Om man booker feil gruppe (nivå og alder) kan det være at vedkommende ikke kommer med på skiskolen.

Viktig informasjon ang Hvit gruppeskiskole! Man kan ikke booke hvit gruppe og starte dagen etter (tirsdag) med mindre det kan tas en privattime første dagen (mandag). Dette er fordi det er vanskelig for instruktørene våre når resten av gruppen har lært seg det grunnleggende (mandag) mens de som starter en dag senere (tirsdag) aldri har stått på ski før.


Varighet: 80 minutter, mandag-fredag 

Pris inkluderer: Undervisning og moro

Aldersgrense: 11-15år 

Min/maks antall: 3 - 10 personer (Ved mindre enn 3 påmeldte blir kurset kortet ned istedenfor avlyst, 1 pers påmeldt – 2 dager (mandag og tirsdag) 2 pers påmeldt – 3 dager (mandag-onsdag) 

Ordrefrist: fredag, før kursstart, kl 15:00 

Ha med: Skiutstyr og skipass, der ikke inkludert i prisen og må være klart før timen starter! Sørg for at barna har vært på do og er kledd etter været. 

Møtested: Vestlia- Ved Trollklubben Barneområde (se skilter)/ Havsdalen- Utenfor skiutleie (se flagg) 

Kontaktinformasjon: [email protected] / 32 09 00 00 

Bestill