Serious Fun - Viking Rafting
Serious Fun - Viking Rafting
Serious Fun - Viking Rafting
Serious Fun - Viking Rafting
Serious Fun - Viking Rafting
Serious Fun - Viking Rafting
Serious Fun - Viking Rafting
Show full image
Hide full image

Serious FUN - Viking Rafting

Fra 15 år: Bli klar for ville stryk, fossende bølger og båter på høykant - en flåtetur som viser frem Numedalslågen på sitt aller beste, på stryk som er berømte i kajakkmiljøet og lokker frem adrenalinet!Vikingraftingen består av hele Superrafting-strekningen og 2-3 stryk i tillegg. Derfor kan disse to turene enkelt kombineres om ikke alle i familien eller vennegjengen ønsker å bli med på de største Viking-strykene. Man gjør hele Superrraftingen sammen og de som ønsker, kan kjøres rundt de største strykene med buss.Bestill per person/enkeltbilletter eller book din egen eksklusive flåte for deg selv. Om det ikke er nok ledige plasser for hele gruppen i den ene flåten, sjekk den andre. Ikke alle tilgjengelige plasser ligger online, kontakt oss gjerne på [email protected]/40 00 57 86.For grupper over 8 personer, ta gjerne kontakt med oss for egne gruppepriser og rabatter.

Informasjon:

Ha med: Badetøy, ullundertøy og håndkle. Gjerne noe snacks til etter raftingen.

Varighet: Ca 3,5t. inkludert transport, instruksjon. Varighet kan variere, avhengig av vannmengde i elven og antall deltakere.

Møtested: Raftingsenter Serious Fun, Aasbergmogen, 3588 Dagali. Møt 10 minutter før bestilt tid. Raftingsenteret Serious Fun ligger ca. 25 minutter fra Geilo.

Pris: Kr. 1040,- per person/enkeltbillett. Ønsker dere en eksklusiv flåte helt for dere selv, er dette tilgjengelig for kr. 6240,- (plass til 6 personer per flåte). Ved bestilling av eksklusiv flåte, er også bilder/film fra rafteturen inkludert.

Pris inkluderer: Erfaren guide i hver flåte, transport til og fra møtested og elv, alt nødvendig utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko.

Aldersgrense: 15 år med foreldre/foresattes godkjennelse

De ulike flåtene: Du velger selv om du ønsker å bestille plass i de ulike flåtene 1,2 etc, som fylles opp med andre gjester eller valget om eksklusiv flåte hvor dere har flåten for dere selv. For bestilling av eksklusiv flåte er det plass til opptil 6 personer, og det anbefales å være mellom 3-6 stykker.

Sesong: Tilgjengeligheten for Vikingrafting er satt ut fra erfaring om sesong ved tidligere år. Men vi kan ikke garantere at Vikingrafting vil være mulig. Alternativ raftetur vil alltid bli tilbudt, men vi refunderer selvsagt mellomlegget eller hele beløpet om man da ønsker å avbestille.

Film/bilder: Det er mulig å kjøpe bilder/film etter opplevelsen. Da får du en dropbox lenke tilsendt på mail. Dette er inkludert ved bestilling av eksklusiv flåte.

Egenerklæring: Alle deltakere må signere egenerklæringsskjema, foresatte må signere for barn under 18 år. Dette gjøres raskt og enkelt her: https://rb.gy/73ho3

Guider og instruksjon: Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening. Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start.

Elv/gradering/stryk: Noen av strykene er gradert opp til 5, på en skala fra 1-6. De heftigste Vikingstrykene er enten aller først, eller aller sist på rafteturen avhengig av sesong.

Underveis på rafteturen kan du, om du vil, utfordre elven med tøffere linjer enn på vår ordinære raftetur. Det er derfor større muligheter for “Vikingbad”- at man ramler ut av flåten eller rafteflåten går rundt! Derfor anbefaler vi at du har raftet før og ikke er skeptisk for vann. Viktig: Vikingraftingen passer for deg som vil ha den heftigste opplevelsen. Vi anbefaler at du har prøvd rafting før og at du ikke er redd for vann.