Kveldksjøring

Kveldskjøring på Geilo

Tags
front page

Ekstraordinær kveldskjøring! 

Langfredag, 15. april, blir det ekstraordinær kveldskjøring på Vestliasiden! I sammenheng med Påskeparty holder vi Toppheisen, Kikutheisen og Vestliaekspressen åpne til kl. 19.00. PS! Denne dagen blir det også MorgenSki i Halstensgård, nyt en dag med NON STOP skiglede. 

 

BarneDisco!

Vi utbedrer kveldskjøringstilbudet og lager full discostemning for barna! Det blir disco-lys, det blir musikk, og det blir garantert god stemning i Trollklubben.
BarneDisco gjennomføres hver fredag fra 7. januar til 8. april, klokken 17-19.00.

Gratis skibuss for elever ved Geilo Skole

Vi tilbyr nå gratis skibuss for elever ved Geilo Skole til kveldskjøring i Vestlia hver fredag.
SkiGeilo ønsker å tilrettelegge for alpinopplevelser for så mange som mulig, og setter nå opp egen skibuss som henter elever ved Geilo Skole hver fredag, og bringer de til kveldskjøring i Vestlia. Skibussen har avreise kl. 14:45 fra øvre parkering ved idrettshallen. Minner også om at det serveres Fredags-Taco i Vestlia Skikafe hver fredag under kveldskjøring!

Tilbudet starter fredag 14. januar og ut sesongen (unntatt påske, planleggingsdag og uke 9)

Se rutetabell for skibussen her

Geilo har åpent for kveldskjøring hver fredag fra 7. januar til 8. april. Kveldskjøring er inkludert i dagskort, og kun kveldskort koster fra kr. 150,- (ekskl. smartcard) og gjelder fra kl. 15:00-20:00.

Heiser åpne for kveldskjøring:

- Vestlia Ekspressen
- Trollheisen
- Trollklubben

Bakker åpne for kveldskjøring:

- Randiløypa (54)
- Trollklubben (56)
- Trollbakken m/park (57)
- Asleløypa (59)

Det er kun flombelyste bakker i Vestlia som er åpne for kveldskjøring.

VESTLIA SKIKAFÈ HAR KVELDSÅPENT!

Vestlia Skikafé har åpent til heisen stenger under kveldskjøringen.

Hver fredag kan man stå på ski hele dagen eller dra rett fra skole og jobb til bakken uten å tenke på middag, den kan man ta på Vestlia Skikafé. Der diskes det opp fredagstaco! 

Velkommen til kveldskjøring på Geilo!

Slaatta Skisenter

Slaatta Skisenter har kveldskjøring hver tirsdag fra 11. januar til slutten av mars kl 15-19. Det som er åpent er: 30A, 30B og 31 samt heisene: Slaattaheisen, Barneheisen og skibånd.