Heisbasert kjelkekjøring 2 timers
Heisbasert kjelkekjøring 2 timers
Heisbasert kjelkekjøring 2 timers
Heisbasert kjelkekjøring 2 timers
Heisbasert kjelkekjøring 2 timers
Show full image
Hide full image

Heisbasert kjelkekjøring 2 timers

Action i akebakken, en perfekt familieaktivitet! Ca. 30 minutter fra Geilo!

Informasjon

Varighet: 2 timer

Pris inkluderer: Utleie (kjelke, hjelm, briller) og heiskort 

Aldersgrense: 12 år, eller 10 år i følge med en voksen. Viktig: Av sikkerhetsmessige årsaker må alle kjelke-kjørere være minimum 135 cm høye. Barn 10-12 år må være i følge med en voksen. Vi kan dessverre ikke tillate at yngre barn benytter kjelkeløypen.

Ha med: Varme vinterklær, buksene anbefaler vi vann-/vindtette. Hvis du vil, kan du ta med egne briller og hjelm, men det er ikke nødvendig. Vi har briller og hjelmer i alle størrelser og de er inkludert i prisen. 

Møtested: Dagali Fjellpark, Perstulvegen 100, Dagali (ca. 25 km fra Geilo). NB: Vennligst møt opp 15 minutter før.

Transport: Denne aktiviteten skjer i Dagali. Om du ikke har bil, kan du undersøke muligheten for buss. For mer informasjon og tidstabeller, se entur.no 

Kontaktinformasjon: [email protected], tlf. 906 22 675, www.dagalifjellpark.no  

Viktig: Om morgenen før du drar i bakken, sjekk de aktuelle åpningstidene på Dagali Fjellpark sin nettside. https://dagalifjellpark.no/no/ski-og-vaerforhold/

Om akebakken er stengt grunnet være dårlig vær, som kunne medføre farlige forhold i bakken, kan du flytte dato/tid eller få 100% refusjon. Dagali Fjellpark vil også ta direkte kontakt med dere dersom dette er tilfellet. 


La skitrekket ta deg til topps, og sett utfor løypene i Dagali Fjellpark med spesialbygde kjelker. Kjelkene har svært gode bremser og styring. Med en kjelkeløype på 1850 meter kan vi love en fantastisk morsom opplevelse. På en dag med godt føre kan kjelkene nå en fart på rundt 70 kilometer i timen, altså nok fart til å få kjent på adrenalinet! 

Sikkerhet er vår høyeste prioritet og det er derfor krav til høyde og alder. Kun en person per kjelke.

 

Dette er en perfekt familieaktivitet, hvor både store og små kan kose seg i akebakken.

 

Dagali Fjellpark støtter lokalsamfunnet i Dagali, spesielt Dagali sti‐ og løyelag (gjennom Dagalifjellets Vel), som tar seg av skiløyper i Dagali‐område (160 km godkjente skiløyper). 5 NOK fra enhver billett, kjøpt i løpet av vintersesongen på Dagali Fjellpark, blir sendt til Dagali sti‐ og løypelag som støtte av deres arbeid på skiløypene på Dagalifjell.