Halnefjordhytta - Midtre soverom
Halnefjordhytta - Midtre soverom
Halnefjordhytta - Midtre soverom
Halnefjordhytta - Midtre soverom
Show full image
Hide full image

Halnefjordhytta - Midtre soverom

Fint rom med køyeseng og plass til 2 personer.
Denne hytten ligger ved sørenden av Halnefjorden og man kommer seg dit enten med båten Halnekongen eller ved å gå (ca. 15 km)

Halnefjordhytta ligger ved sørenden av Halnefjorden og er åpen for overnattingsgjester fra 20. juni til 5. oktober. Man kan enten gå inn til hytta, ca. 15 km eller man kan ta båten Halnekongen inn til hytta (tider og priser finner man under Halnekongen på vår hjemmeside.) Terrenget rundt Halnefjordhytta er utrolig vakkert og lettgått. Du kan enten ta deg en dagstur til fots i området rundt hytta eller hva med å fiske nydelig fjellørret i elven Skaupa. (Fiskekort kjøpes på Halne Fjellstugu) Hytta har godt utstyrte kjøkkenavdelinger med spisebord/stoler i hvert rom. Dette er en hytte uten strøm, men vedfyring og gass for å lage mat. Toalett er utedo.
Om ønskelig så kan man på forhånd bestille mat fra Halne Fjellstugu som man kan ta med seg til hytta eller vi frakter maten til hytta med Halnekongen - kontakt oss for dette.
 
Midtre soverom har sengeplass til 2 personer. (ta kontakt med oss direkte om 3 eller 4 pers ønsker å leie dette rommet) Alle senger er med dyne, pute (sengetøy er ikke inkludert, men kan leies mot ett tillegg) eller man kan bruke lakenpose. Det er ikke lov til å bruke sovepose og hunder er ikke lov på dette rommet. Rommet skal vaskes av gjester på avreisedagen.