Sommer - grupper - Geilo

Firma og gruppeaktiviteter

Tags
front page

Planlegger du en firmatur? Kanskje et utdrikningslag eller en sosial tur med vennegjengen? Eller skal du sette sammen et opplegg for skoleturen elle treningsgruppen?

Geilo tilbyr et komplett opplegg med et stor utvalg av overnatting, hotell, hytter og leiligheter. Samt aktiviteter hele året som er tilpasset din gruppe, ønsker og behov.

Firmagrupper

Vi har gode gruppepriser på enkeltaktiviteter som Høyt & Lavt klatrepark, sykkelutleie og sommerheis. Vi kan også formidle overnatting og andre aktiviteter på Geilo!

Sykkel grupper Geilo

 

Treningsgrupper

Er du ute etter å komme deg tidlig på snø? Da har vi trening som er godt organisert av vår erfarne treningskoordinator Hans Jonny Snilsberg.
Geilo er kjent for sine gode treningsforhold året rundt. Derfor er vi stolte av å tilby tidlig og ikke minst gode treningsforhold så snart vi har fått på plass en god såle med kunstsnø. Les mer

Treninggrupper Geilo

 

Skoleklasser

Geilo er en populær destinasjon for skoletur/klassetur! Geilo ligger mift mellom Oslo og Bergen toget stopper i Geilo sentrum. 

Flere av overnattingsstedene tilbyr gunstige overnattingspakker inkludert måltider og Geilo har mange aktiviteter som passer perfekt for skoleklasser. Vinter kan du oppleve alpint, langrenn, kjelkeaking og trugetur. Om sommeren blant annet Høyt & Lavt klatrepark, sykling, fjelltur, rafting, juving, mountain cart etc

Langedrag er tilgjengelig året rundt og ligger ca 40 min unna Geilo. 

Skoletur Geilo

Kontakt

Ta kontakt med oss på [email protected]