Ny daglig leder

SkiGeilo får ny daglig leder

Kevin Eikrehagen (36) tar over som daglig leder i SkiGeilo med virkning fra 22.juni. Han har de siste årene jobbet som markedsansvarlig i Geilo Holding og SkiGeilo.

Styreleder Arne Pålgardhaugen er glad for å gi ansvaret videre til en lokal sambygding.
- Jeg har jobbet med Kevin i 6 år, og han har hatt god utvikling. Han er engasjert, brenner for gjestens opplevelse og kjenner både skisenteret, destinasjonen og de ansatte svært godt. Når Kevin overtar som daglig leder vet alle hva de får, og jeg er på vegne av styret, svært glad for at Kevin takket ja til å lede bedriften videre.

Vil løfte Geilo tilbake til toppen
Etter at Arne Pålgardhaugen og Ivar Tollefsen gikk sammen om oppkjøpet av Geilo Skisenter i 2017, har de investert kraftig for å bedre kundeopplevelsen i skisenteret. For neste sesong investeres det ytterligere med blant annet utvidelse av snøanlegg, nytt skitrekk til Fjellheisen i Havsdalen, oppgradert styringsanlegg i Geiloheisen, og mye mer.

- Geilo har et stort potensial, og har helt klart mulighet til å bli en skidestinasjon i Skandinavia-toppen. Det fleste av våre investeringer gjøres der det merkes mest for kunden. Som markedsansvarlig har Kevin jobbet tett med både gjesteopplevelse, markedet og destinasjonen. Vi er trygg på at Kevin har de forutsetningene som trengs for at vi skal lykkes med å løfte Geilo videre, sier Arne Pålgardhaugen.

 Med stor respekt for ansvaret
- Det er med ærefrykt man takker ja til å lede en slik historisk kjernebedrift som skisenteret på Geilo er. Det blir viktig å ta vare på alt det gode vi har fått til de siste årene, og dyrke det videre til å bli endre bedre, sier Kevin. 

- Jeg hadde nok ikke takket ja hvis jeg ikke var trygg på de jeg har med meg på laget. Vi har en erfaren stab med mange dyktige medarbeidere, og heldigvis har jeg hatt en rolle hvor jeg har vært involvert i alle sidene ved bedriften og med de som jobber hos oss. Dessuten har vi en sterk destinasjon med godt samarbeid og mange bein å stå på. Vi deler en felles drøm om å løfte Geilo tilbake der vi hører hjemme. I fjor vant Geilo prisen for «Norges beste skiresort». SkiGeilo skal gjøre det vi kan for at det skjer flere ganger, sier Kevin med et lurt smil.
###

For mer informasjon, ta kontakt med 
Styreleder Arne Pålgardhaugen, mob 951 65 200 
Daglig leder SkiGeilo, Kevin Eikrehagen, mob 909 60 239

Fakta:
Kevin Eikrehagen, 36 år. Samboer med Lise Skaret og barna Mathias (7) og Mathilde (9).
Oppvokst og bor i Hol. Markedsansvarlig i Geilo Holding siden 2014 (Geilo Skisenter siden 2017).

SkiGeilo er Norges femte største skianlegg (etter omsetning), med ca 350.000 gjester hver sesong.