slope

Skiferie på Geilo

Fra skibakker til terrengpark

Geilo har utfordringer for skikjørere og snowboardere på alle nivåer. Du kan velge mellom 37 bakker i forskjellige vanskelighetsgrad - alt fra barnebakker til svarte løyper. 35 km med løyper gir stor variasjon selv på en lengre ferie. Geiloparken består av 3 parker. På Kikut finnes det park for alle uansett nivå. Parken er fordelt utover Tone og Guroløypa med totalt 1300m park. Parkene består av alt fra lange rails og bokslinjer, hopp og halfpipe. Den er bygget lekent og setter kreativiteten i fokus. Man tar seg fort opp med egne stolheiser som møtes på toppen. 

I Havsdalen er det fastlaps som gjelder. Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre. 

En favoritt hos barnefamilier

Geilo er en av de beste skidestinasjoner for barnefamilier, med fire barneområder med saktegående skiheis og skibånd. Skiinstruktørene er lett å forstå og barna nyter det sosiale samværet med andre barn. Du kan bestille både privattimer og gruppetimer. Trollklubben Barnehage tilbyr barnepass i en tømmerhytte rett ved skibakken, hvor barn mellom 0 og 8 år kan bli passet på noen timer eller en hel dag, og oppleve flere aktiviteter både inne og ute.

Snøsikkert og enkelt å reise til Geilo

Geilo ligger i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen. Takket være vår beliggenhet, er Geilo en snøsikker skidestinasjon med ordinær skisesong fra midten av november til slutten av april.  

Det er svært enkelt å reise til Geilo, enten det er med bil, tog eller buss. Se våre reisetips her! 

I tillegg har vi egen skibuss som går fra tidlig morgen til etter heisens stengetid for å frakte gjester til og fra skisentrene. Busstider finner du her.