Sesongkortgode 21/22

Sesongkortgoder for sesongen 21/22

Med sesongkort på Geilo kan du yte gode rabatter og tilbud gjennom sesongen

Flere rabatter og fordeler vil bli lansert fortløpende gjennom sesongen. Husk å hente ditt oblat i en av våre skiresepsjoner for å benytte sesongkortgodene. Sesongkort kjøpes her

 

 

 

Ubegrenset antall skidager

Hvor deilig er det ikke når alt er på plass for en deilig langhelg eller ferie på fjellet? Med sesongkort på Geilo får du ubegrenset antall skidager og kan skli rett ut i løypen og opp skiheisen med en gang du ankommer anlegget.

 

Ubegrenset antall skidager

hallingskarvet skisenter

 

 

Hallingskarvet skisenter

Sesongkortet på Geilo gjelder også for Hallingskarvet skisenter. Og plutselig blir mulighetene enda flere! 

 

 

 

Gratis Afterski

Bli med på alle de morsomme Afterski arrangementene gjennom sesongen uten ekstra kostnad. En rekke Afterski arrangementer har cover charge, men som sesongkortholder kommer du inn GRATIS. Husk å registrere deltakelse på forhånd så du er sikret plass! Mer informasjon finner du her

Afterski

Barnas Afterski

 

 

 

Gratis Barnas Afterski på Slaatta

Utvalgte dager i sesongen arrangeres det Barnas Afterski på Slaatta, GRATIS for barn med sesongkort. Bli med på spennende slalåmrenn etterfulgt av morsom dans og lek. Alle barn får selvfølgelig premie! Følg med i aktivitetsplanen for datoer. 

 

 

 

Gratis Skibuss

Med sesongkort på Geilo har du gratis adgang på skibussen som frakter deg mellom dalsidene. Skibussen gjør det enkelt for deg å ta i bruk hele fjellet! 

Skibussen

Frokost MorgenSki

 

 

 

50% på MorgenSki frokost

Nyt en deilig frokost før MorgenSki hver lørdag gjennom sesongen. Lek deg nedover Geiloparken eller Randiløypa de første timene i bakken på full mage. 

 

 

Skiskole

10% Skiskole for voksne (18+)

10% Søndagsski- og snowboardkurs på Slaatta

Gratis Skitips for barna

En god mulighet for deg som vil forbedre teknikk eller har lyst til å lære deg å stå på ski. Som sesongkortholder kan du benytte deg av de gode tilbudene også.

Skiskole

Skiservice

 

 

 

10% Skiservice

Pass på at utstyret ditt alltid er i topp form, både til oppkjøring og gjennom sesongen. Med 10% på skiservice er det ingen grunn til at skiene skal sakke farten din i bakken. 

 

 

 

10% i Skishop

Med sesongkort får du 10% rabatt i den splitter nye Skishop'en som åpner i Vestlia. Velkommen innom om det er noe du har glemt, eller om utstyrsparken trenger en oppgradering. 

Skishop

Skiutleie

 

 

 

Skiutleie til 99,-

Ønsker du å prøve noe nytt? Eller kanskje du har med deg en venn som mangler ski? Benytt deg av det fine søndagstilbudet på utleie - gjelder kun for deg med sesongkort. 

 

 

 

10% Trollklubben Barnepass

Om barna ønsker å sosialisere litt og du kanskje ønsker deg noen runder i resten av anlegget er Trollklubben Barnepass den perfekte avløser. I ordinær sesong får du som sesongkortholder 10% avslag. 

 

Trollklubben