Youtube video fallback image

Om SkiGeilo

Alt fra vårt ekspansive terreng til vårt fantastiske sted, til Geilo´s unike detaljer. Geilo var en av de første i Norge til å bygge alpinanlegg, og er nå et klassisk alpinsted med lang historie for alpin turisme. Med høye fjell og mye skog er muligheten for alpin kjøring perfekt. Geilo passer perfekt for nybegynnere og for de som ønsker å utforske det morsomme med alpin kjøring. 

Fakta om SkiGeilo

 

 Heis  Antall heiser 


22
  skistaver  Antall skibakker
45

skistaver Høyeste punkt


1178 m.o.h
  skistaver Fallhøyde 
408 h.m

skistaver Total løyper


35 km
  Terrengpark Terrengpark
3

fun slope Self-timer og fun lope 


Ja
 

Barneområdet Barneområde


4

skibuss Skibuss


Ja
  Morgen og Kveld Kveldskjøring og morgenski
Ja

skisesong Skisesong 


Sesongstart - april
 

spisesteder Spisesteder


6

Afterski Afterski


Ja
 

Barnepass Barnepass


Ja

skiskole Skiutleie


3
 

Skiskole Skiskole


3

 

 

 

Våre bakker


Vinteren er magisk på Geilo, med snødekt landskap og herlig vinterstemning. Geilo er en klassisk skidestinasjon med stolte skitradisjoner og ekte høyfjellsglede. Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges beste skidestinasjoner, med et unikt skiferietilbud både for små og store. Geilo består av to sider av sentrum og med tre fleksible busser som gir deg muligheten til å variere under hele oppholdet.

Afterski & eventer

SkiGeilo tilbyr Geilo´s beste og råeste afterski! Etter en fantastisk dag i bakken, blir dagen komplett ved å avslutte med en like fantastisk afterski! Denne vinteren kan du forvente et av de villeste afterski programmene der vi har flere artister som kommer tilbake og mange NYE!

Havsdalskroa er en perle i Havsdalen med mye god mat og drikke! Ta med deg en venn eller to, drikk noe leskende og prøv vår legendariske pizza meny på veien hjem! Kanskje blir du hele kvelden? Vi satser på EKTE AFTERSKI hver eneste lørdag i vinter fra kl. 15.00 – kom gjerne inn med skia på!