Youtube video fallback image

Om SkiGeilo

Alt fra vårt ekspansive terreng til vårt fantastiske sted, til Geilo´s unike detaljer. Geilo var en av de første i Norge til å bygge alpinanlegg, og er nå et klassisk alpinsted med lang historie for alpin turisme. Med høye fjell og mye skog er muligheten for alpin kjøring perfekt. Geilo passer perfekt for nybegynnere og for de som ønsker å utforske det morsomme med alpin kjøring. 

Fakta om SkiGeilo

 

 Heis  Antall heiser 

22   skistaver  Antall skibakker 45

skistaver Høyeste punkt

1178 m.o.h   skistaver Fallhøyde  408 h.m

skistaver Total løyper

35 km   Terrengpark Terrengpark 3

fun slope Self-timer og fun lope 

Ja  

Barneområdet Barneområde

4

skibuss Skibuss

Ja   Morgen og Kveld Kveldskjøring og morgenski Ja

skisesong Skisesong 

Sesongstart - april  

spisesteder Spisesteder

6

Afterski Afterski

Ja  

Barnepass Barnepass

Ja

skiskole Skiutleie

3  

Skiskole Skiskole

3

 

 

 

Våre bakker

Vinteren er magisk på Geilo, med snødekt landskap og herlig vinterstemning. Geilo er en klassisk skidestinasjon med stolte skitradisjoner og ekte høyfjellsglede. Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges beste skidestinasjoner, med et unikt skiferietilbud både for små og store. Geilo består av to sider av sentrum og med tre fleksible busser som gir deg muligheten til å variere under hele oppholdet.

Afterski & eventer

SkiGeilo tilbyr Geilo´s beste og råeste afterski! Etter en fantastisk dag i bakken, blir dagen komplett ved å avslutte med en like fantastisk afterski! Denne vinteren kan du forvente et av de villeste afterski programmene der vi har flere artister som kommer tilbake og mange NYE!

Havsdalskroa er en perle i Havsdalen med mye god mat og drikke! Ta med deg en venn eller to, drikk noe leskende og prøv vår legendariske pizza meny på veien hjem! Kanskje blir du hele kvelden? Vi satser på EKTE AFTERSKI hver eneste lørdag i vinter fra kl. 15.00 – kom gjerne inn med skia på!