Smaksopplevelser

Vi fokuserer på god mat, med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer.

Mat og drikke

Ny meny på Kikut Mat & Vinstue

Prøv en ny favoritt!

Mat Kikutkroa

Spisesteder

Ta en pust i bakken og nyt et nydelig måltid på et av våre mange spisesteder. Hvert spisested har ulikt konsept, men alle har samme visjon. 
Tradisjonell servering med et trendy preg! Vi gleder oss til et besøk fra deg.

Havsdalskroa

Ann-Sofie og gjengen på Havsdalskroa serverer Geilo´s beste pizza!

Prøv signaturpizzaen “Havsdalskroa” med spekeskinke fra Ask Gård, og lokal kubbeost fra Rueslåtten Ysteri. Her får du også digg burger, nydelig skogspasta og mer. Lørdag kveld omgjøres Havsdalskroa til Geilos beste afterski! Full trøkk, høy allsangfaktor og virkelig god afterskistemning! Åpent til kl 19.00 på lørdager.

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 09.30 - Heisens stengetid

Kikut Bistro

Stefan ønsker varmt velkommen inn til Kikut Bistro! 

Rett i sola ved barneområdet på Kikut, finner du Kikut Bistro. Nyt ekte hjemmelaget mat, 1000 meter over havet. Eksklusive retter av høy kvalitet! Kikut Bistro er et lunt spisested med tømmervegger, beiset panel og tradisjonell hytteatmosfære. Menyen her er absolutt verdt å prøve, vi har fokusert på sunne, ekte og lokale råvarer rett fra naboen. Den nye fiskesuppen er blitt en storfavoritt. Snakk om smaksbombe direkte fra sjøen til fjellet! Utvalgte lørdager gjennom sesongen vil det også være Afternoon Tea. Vær tidlig ute, Kikut Bistro er ikke vårt største spisested og det blir fort fullt. Ikke rart - dette er alpin servering i klasse! For sesongen 21/22 ble det også oppgradert med eget vinrom og et Chambre Séparée, og for sesongen 22/23 er det gjort ytterligere utvidelser og oppgradering av møblementet.  

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 09.30 - Heisen stengetid
 

kvalitetsmat er alltid innen rekkevidde på fjellet

Vestlia Skikafé

Morten og crewet på Vestlia Skikafé serverer hverdagsfavorittene! 

Fra hjemmefavoritter til europeiske klassikere. Konseptet her er rask kvalitetsmat, og du vil bli overrasket over de nydelige rettene kjøkkenet her produserer. Vår anbefaling er den alpine klassikeren Wienerschnitzel, kalvefilet med sprø panering. Her finnes også salater, lapskaus, nydelig bakverk og den største barnemenyen. Dette er den komplette skikaféen for hele familien! 

Åpningstider:
Mandag - søndag: 09.30 - Heisens stengetid
Fredager ved kveldskjøring: 09.30 - 20.00

Halstensgård Kafé

Kom hjem til gårdskona Elin på Halstensgård!

Å komme til Halstensgård er som å komme hjem på kjøkkenet til mor. La Elin ta deg med tilbake til barndomsminnene med grovbrød og brunost, kakao og kanelboller, eller vaffel og skikkelig kokekaffe. Halstensgård har alltid vært et sentrum i alpinbakkene på Geilo. Historikken ser du på veggene. Elin kan alle historiene og forteller deg gjerne en historie eller to over en kopp kaffe. Spark av deg alpinstøvlene og dra på deg et par hjemmestrikkede sokker og ta en pause foran peisen. Her kan du virkelig slappe av "mellom slagene". Halstensgård er en unik skikafé i Norge, og noe du ikke vil gå glipp av. Kom hjem, kom hjem, til Halstensgård! 

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 10.00 - 15.00

Kikuttoppen Vinbar

Dette er helt unikt! På Kikuttoppen Vinbar har vi unike viner fra hele verden, akkompagnert med utsikt over to nasjonalparker. Nyt utsikten over Hardangervidda, Hallingskarvet og videre mot Ålingsfjellene, utover Geilo og nedover Hallingdal. Nydelig utsikt, et godt glass med vin (eller et alkoholfritt alternativ), lokalproduserte oster og spekeskinke.

Når livet skal nytes, bør du ta en tur innom her!

Åpningstider:
Helger og ferier: 11.00 - 15.00

Gårds ferske ingredienser

Taubanekroa er stengt sesongen 22/23

Taubanekroa

På Taubanekroa byr Hugo på deilig mat fra alle verdenshjørner!

Street Food er helt perfekt i bakken! Velg din verdensdel og spis deg til en ny favoritt! Med retter som Steamed Bun, Nachos, Onion Rings, Coxinhas, Poke Bowls og mye annet digg, blir dette en hit både for familiene og vennegjengen. Taubanekroa har en kul og avslappende atomsfære, godt med sitteplasser og ligger rett ved Geiloheisen og skibuss-holdeplassen på Geilosiden. Gjengen som jobber her er fra hele verden og gir deg sine favoritter, gjerne med en lokal vri. Du kommer til å digge det! 

Åpningstider:
Mandag - Søndag 09.30 - Heisens stengetid

Vaffeltoppen

Ta en velfortjent pause på Vaffeltoppen! Kanskje frister det med en nystekt vaffel med rømme og syltetøy. Eller med krem og strøssel? Er brunost favoritten? Her får du de beste vaflene i skibakken, med deilig kakao, kaffe eller brus til å slukke tørsten. Utsikten til Hallingskarvet kan man heller ikke klage på. Velkommen!

Åpningstider:
Helger og ferier: 11.00 - 15.00

SlaattaStugu 

Fra kjøkkenet på SlaattaStugu dufter det nybakte boller og andre hjemmelagde bakevarer hver dag. Her får du servert varm gulasjsuppe med hjemmebakte rundstykker, friske salater, glutenfrie vafler og gode hamburgere. Her finner du også den berømte og velsmakende SlattaBollen. Hvis været tillater det, starter vi grillen på terrassen og tilbyr grilltallerken. Ute på terrassen sitter du lunt på reinsdyrskinn med utsikt mot løypene. Her kan du trygt la barna ta turen ut i bakken, mens du nyter en kopp med varm drikke. Du er hjertelig velkommen innom for en lun og avslappet stund!

 

Åpningstider:
Mandag - Søndag: 09.30 - Heisens stengetid

Grillbuer

La barna varme seg rundt bålpanna i en av våre grillbuer. Ta gjerne med egen mat og grill den her. I grillbuene finner du ved og opptenningsverktøy. Grillbuene finner du på Kikut, Slaatta og i Vestlia.