Kikut Alpin Lodge Leil 6102
Kikut Alpin Lodge Leil 6102
Kikut Alpin Lodge Leil 6102
Kikut Alpin Lodge Leil 6102
Show full image
Hide full image

Kikut Alpin Lodge Leil 6102

Obligatorisk utvask inkludert - sengetøy og håndkle kan leies mot et tillegg i pris. 25 års aldersgrense for leie. 5 sengeplasser.

NY og moderne fritidsleilighet på Kikut - perfekt for familien på 5 eller en hyggelig vennetur! 
 
Leiligheten har alt på ett plan, og ligger i første etasje på Kikut Alpin Lodge. Veldig praktisk for en familie med barn, som kan sende barna rett ut i skibakken på vinterstid. Leiligheten er innredet med åpen stue og kjøkkenløsning, har 1 soverom, 1 sovealkove og 1 bad. Kjøkkenet er fullt utstyrt med spisebord og plass til 7 personer rundt bordet, oppvaskmaskin, kjøleskap/fryser, kaffetrakter, kokeplater, komfyr m/stekeovn. Stuen er innredet med sofa, TV og gasspeis som gir god varme til rommet på kalde vinterdager. I gangen er det god plass til å henge av seg klær, og dere har også tilgang til egen skibod. Innendørs parkering, og tilgang til EL - lader for bil mot et tillegg i pris. Fra stuen har dere tilgang til terrasse og utemøbler. Badet er innredet med dusj og toalett, samt kombinert vaskmaskin med tørketrommel. 
 
Soverom 1 - har dobbelseng 180 cm og garderobeskap
Sovealkove - har familiekøyeseng med 90 cm over og 140 cm nede 


Dyner og puter finnes til 5 personer.
 
Beliggenheten er upåklagelig, rett ved Kikutheisen og dermed ski in/out. Også kort vei til nærmeste langrennsløype. På sommeren har man flotte vandrestier rett utenfor døren.
 
Nærmeste skiutleie: Vestlia
Nærmeste skiskole: Vestlia
Avstand til nærmeste matbutikk: 4,6 km (SPAR, Skurdalsvegen 26)
Avstand til Geilo sentrum: 5,9 km
 
Ikke tillatt med kjæledyr.