Skiskole

Invester i din skiferie!

Invester i mer kunnskap, bedre skiteknikk og mestringsfølelse og ha det enda mer gøy i bakken. Hva med å lære en helt annen snøsport eller lær hvordan man kan gjøre kule tricks i parken?

Vi tilbyr gruppeskiskole i alpint og snowboard. Og instruksjon med egen PT i både alpint, snowboard, park kjøring, langrenn og telemark.

Enten du skal lære å stå på ski for første gang, eller finslipe teknikken til å kjøre bedre i de mer avanserte løypene, har vi timen for deg.

Oppmøte for skiskole i Vestlia eller Havsdalen.

Bestill din skiskoletime her

Gruppene er delt inn i hvit, grønn, blå og rød etter nivå

Hvit

For barn som ikke stått på ski før eller som ikke har full kontroll på å stoppe og bremse. Et nybegynnerkurs der vi med lek og moro trener på å håndtere skiene, gli, bremse, svinge og kjøre heis i de aller letteste bakkene.

Viktig! At barnet klarer å være borte fra mamma og pappa i undervisningstiden.

Grønn

Fortsettelse kurs for de minste. For barn som kan bremse, svinge og ta tallerkenheis i de enkleste (grønne) bakker. Med morsomme øvelser blir vi sikrere, tryggere og får bedre kontroll.

Blå

For barn som kan kjøre heis, svinge og bremse i blå bakker. Med morsomme øvelser trener vi balanse og på å bli enda sikrere i bakken.

Rød

For barn som kjører med bra fart og kontrollert i røde bakker. Vi finsliper teknikken og prøver oss i forskjellig terreng.

Skiskole privat

Lei din egen skiskole instruktør på Geilo!

Vår skiskole underviser i alpint, snowboard, basic park og telemark uansett nivå.

skiier