Sesongkort for fastboende i Hol kommune

Sesongkort for lokal familie

Kjære sambygding, vi ønsker å fortsette med spesielt fordelaktige priser for dere som har fast bostedsadresse i Hol Kommune. For oss er det viktig å gi hele familien, også foreldre, mulighet til å benytte seg av alpinbakkene på Geilo. Vi er kjempeglade over å kunne tilby dere en familiepakke som gir dere ytterligere 50% rabatt på book-tidlig prisen. (Hele 67% rabatt på ordinær familiepakkepris). Inkludert i sesongkortet er det også en masse fordeler som dere kan benytte dere av: Gratis skitips til barn, rabatter i skikafeene, tilbud på skileie og masse mer.

Du kan lese om alle fordelene dine her.

Familiekort for lokale familier

Inntil  2 voksne og 3 barn/ungdom (0-17 år) kr. 5995,-

Er du enslig forsørger? Da tilpasser vi prisen for deg

Inntil 1 voksen og 3 barn/ungdom (0-17 år) Kr 4.595

Passene må hentes i Skarvegrotta (Vestlia)

Dere må ha fast bostedsadresse i Hol Kommune, og barn i barne-og ungdomsskolealder må være innskrevet på en skole i Hol Kommune. 
Dere må ta med kopi av et offentlig dokument som bekrefter bostedsadresse ved uthenting av familiepassene.

 

Passet er tiltenkt familier

Dersom du er voksen, uten barn, og bosatt i Hol kommune er det ordinære sesongkort som gjelder. Du kan benytte deg av tilbudet for lokal familie t.o.m. 9. november.

Vi gleder oss masse til å se dere i bakkene! Har dere forresten fått med dere alle nyheter og oppgraderinger vi har klargjort til dere i løpet av sommeren? 
Vi har ny heis, større barneområder, bedre løypeprofiler, nye aktivitetesarenaer og masse mer. Du kan lese om alle våre nyheter her.