Smaksopplevelser

Vi fokuserer på god mat, med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer.

Mat og drikke

Spisesteder

Ta en pust i bakken og nyt et nydelig måltid på et av våre mange spisesteder. Hvert spisested har ulikt konsept, men alle har samme visjon. Tradisjonell servering med et trendy preg! Vi gleder oss til et besøk fra deg.

Med dagens situasjon har vi gjort noen endringer på våre spisesteder for å bidra forebyggende og følge de forskrifter som gjelder. Se informasjon under hvert spisested for å se hva som gjelder for de forskjellige stedene.

Havsdalskroa

Mathilda og gjengen på Havsdalskroa serverer Geilo´s beste pizza!

Havsdalskroa fokuserer på god mat, med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer. Vi anbefaler lokale retter som elgbiff pizza eller en gourmet sandwich med lokalt elgkjøtt og ost fra Jarle Rueslåtten. Her finner du også burgers, sandwicher, pannekaker, nydelig kaffe og luksuskakao! Havsdalskroa tilbyr også Take Away for deg som vil ha med en rykende fersk pizza hjem på hytta. Lørdag kveld (og enkelte feriedager) omgjøres Havsdalskroa til Geilo beste afterski! Full trøkk, høy allsangfaktor og virkelig god afterskistemning. Dans på bordet og nyt god drikke! Afterskibussen tar deg hjem.  

Åpningstider:

Mandag - Søndag: 09.30 - Heisens stengetid
Afterski - Lørdager og ferier. Frem til 19.30 

Taubanekroa

David & Company på Taubanekroa serverer digg mat fra alle verdenshjørner.

Street food er helt perfekt i bakken! Velg din verdensdel og spis deg til en ny favoritt! Med retter som Chicken Satay, Quesadilla, Mac´n Cheese, Tortillas og mye annet eksotisk, blir dette en hit både for familiene og kompis- eller venninnegjengen. Taubanekroa har en kul og avslappende atomsfære, godt med sitteplasser og ligger rett ved Geiloheisen og skibuss-holdeplassen på Geilosiden. 

Åpningstider:

Mandag - Søndag 09.30 - Heisens stengetid

kvalitetsmat er alltid innen rekkevidde på fjellet

Vestlia Skikafé

Morten og crewet på Vestlia Skikafé serverer hverdagsfavorittene! 

Fra hjemmefavoritter til europeiske klassikere. Konseptet her er rask kvalitetsmat, og du vil bli overrasket over de nydelige rettene kjøkkenet her produserer. Vår anbefaling er den alpine klassikeren Wienerschnitzel, kalvefilet med sprø panering. Her finnes også salater, suppe, nydelig bakverk og den største barnemenyen. Dette er den komplette skikaféen for hele familien! 

Åpningstider:

Mandag - Torsdag: 09.30 - Heisens stengetid
Fredag: 09.30 - 20.00
Lørdag: 07.30 - Heisens stengetid 
Søndag: 09.30 - Heisens stengetid

Kikutkroa

Marius og familien ønsker varmt velkommen inn på Kikutkroa! 

Rett i sola ved barneområdet på Kikut, finner du Kikutkroa. Nyt ekte hjemmelaget mat, uten dill dall, 1000 meter over havet! Kikutkroa er et lunt spisested med tømmervegger, beiset panel og tradisjonell hytteatmosfære. Kikutburgeren er klassikeren, som er viden kjent langt utenfor Geilos grenser, og her finnes også andre fristende vrier på ekte burgers. Her finnes også salater, supper og bakverk. Vær tidlig ute, Kikutkroa er ikke vårt største spisested og det blir fort fullt! Ikke rart, dette er alpin servering i klasse! 

NYHET! Burgers & Afterski

Denne sesongen kjører vi i gang Burgers & Afterski hver lørdag fra kl 15.30 - 20.00. Ta med venner og kjente og nyt våre deilige hjemmelagde burgere og noe godt i glasset, servert ved bordet. Etterpå kan du mingle i en hyggelig afterski med rolig atmosfære og lune lokaler. Noen lørdager kjøres det trubadur. Vi tar gjerne i mot bordreservasjon på [email protected] eller spør vår betjening.

Åpningstider:

Mandag - Søndag: 09.30 - Heisen stengetid
Lørdag: frem til kl 20.00

Gårds ferske ingredienser

Halstensgård Kafé

Kom hjem til gårdskona Elin på Halstensgård!

Å komme til Halstensgård er som å komme hjem på kjøkkenet til mor. La Elin ta deg med tilbake til barndomsminnene med grovbrød og brunost, kakao og kanelboller eller vaffel og skikkelig kokekaffe. Halstensgård har alltid vært et sentrum i alpinbakkene på Geilo. Historikken ser du på veggene, Elin kan alle historiene og forteller deg gjerne en historie eller to over en kopp kaffe. Spark av deg alpinstøvlene og dra på deg et par hjemmestrikkede sokker og ta en pause foran peisen. Her kan du virkelig slappe av "mellom slagene". Halstensgård er en unik skikafe i Norge, og noe du ikke vil gå glipp av. Kom hjem, kom hjem, til Halstensgård! 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: 10.00 - 15.00

SlaattaStugu 

Fra kjøkkenet på SlaattaStugu dufter det nybakte boller og andre hjemmelagde bakevarer hver dag. Her får du servert varm suppe med hjemmebakte rundstykker og nysmurte lunas, salater m. laks, reker osv. Her finner du også den berømte og velsmakende SlattaBollen. Vi serverer gode hamburgere og forskjellige pølser på menyen. Hvis været tillater så starter vi grillen på terrassen og tilbyr grilltallerken med mere. Ute på terrassen sitter du lunt på reinsdyrskinn med utsikt mot løypene. Her kan du trygt la barna ta turen ut i bakken mens du nyter en kome med varm drikke. Velkommen til et stort utvalg av mat og drikke i behagelige omgivelser!

Åpningstider:

Mandag - Søndag: 09.30 - Heisens stengetid

Grillbuer

La barna varme seg rundt bålpanna i en av våre grillbuer. Ta gjerne med egen mat og grill den her. I grillbuene finner du ved og opptenningsverktøy. Grillbuene finner du på Slaatta og i Vestlia.