Smaksopplevelser

Vi fokuserer på god mat, med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer.

Mat og drikke

Ny meny på Kikut Bistro

Prøv en ny favoritt!

Mat Kikut Bistro

Spisesteder

Ta en pust i bakken og nyt et nydelig måltid på et av våre mange spisesteder. Hvert spisested har ulikt konsept, men alle har samme visjon. 
Tradisjonell servering med et trendy preg! Vi gleder oss til et besøk fra deg.

Havsdalskroa

Ann-Sofie og gjengen på Havsdalskroa serverer Geilo´s beste pizza!

Prøv signaturpizzaen “Havsdalskroa” med spekeskinke fra Ask Gård, og lokal kubbeost fra Rueslåtten Ysteri. Her får du også digg burger, nydelig skogspasta og mer. Lørdag kveld omgjøres Havsdalskroa til Geilos beste afterski! Full trøkk, høy allsangfaktor og virkelig god afterskistemning! Åpent til kl 19.00 på lørdager.

Åpningstider:
10.12.22-16.4.23
Mandag - Søndag: 10:00 - Heisens stengetid

Kikut Bistro

Stefan ønsker varmt velkommen inn til Kikut Bistro! 

Rett i sola ved barneområdet på Kikut, finner du Kikut Bistro. Kikut Bistro har, siden forrige sesong, gjennomgått en totalrenovering, og vi gleder oss til å vise det frem til deg! Nyt ekte hjemmelaget mat, 1000 meter over havet. Nydelige retter av høy kvalitet! Kikut Bistro er et lunt spisested med tømmervegger, beiset panel og avslappende lounge-atmosfære. 

Åpningstider:
14.12.22-09.4.23
Onsdag til søndag: 10:00 - Heisen stengetid

Matpakkerommet og kiosken er åpen på lørdager i heisens åpningstider.
 

kvalitetsmat er alltid innen rekkevidde på fjellet

Skikaféen

Morten og crewet på Skikaféen serverer hverdagsfavorittene! 

Fra hjemmefavoritter til europeiske klassikere. Konseptet her er rask kvalitetsmat, og du vil bli overrasket over de nydelige rettene kjøkkenet her produserer. Vår anbefaling er den alpine klassikeren Wienerschnitzel, kalvefilet med sprø panering. Her finnes også salater, lapskaus, nydelig bakverk og den største barnemenyen. Dette er den komplette skikaféen for hele familien! 

Åpningstider:
Hele sesongen
Mandag - søndag: 09.30 - Heisens stengetid
Fredager ved kveldskjøring: 09.30 - 20.00

Halstensgård Kafé

Kom hjem til gårdskona Elin på Halstensgård!

Å komme til Halstensgård er som å komme hjem på kjøkkenet til mor. La Elin ta deg med tilbake til barndomsminnene med grovbrød og brunost, kakao og kanelboller, eller vaffel og skikkelig kokekaffe. Halstensgård har alltid vært et sentrum i alpinbakkene på Geilo. Historikken ser du på veggene. Elin kan alle historiene og forteller deg gjerne en historie eller to over en kopp kaffe. Spark av deg alpinstøvlene og dra på deg et par hjemmestrikkede sokker og ta en pause foran peisen. Her kan du virkelig slappe av "mellom slagene". Halstensgård er en unik skikafé i Norge, og noe du ikke vil gå glipp av. Kom hjem, kom hjem, til Halstensgård! 

Åpningstider:
Fredag - Søndag: 10.00 - 15.00
Hver dag i ferieperioder

Kikuttoppen Vinbar

Dette er helt unikt! På Kikuttoppen Vinbar har vi unike viner fra hele verden, akkompagnert med utsikt over to nasjonalparker. Nyt utsikten over Hardangervidda, Hallingskarvet og videre mot Ålingsfjellene, utover Geilo og nedover Hallingdal. Nydelig utsikt, et godt glass med vin (eller et alkoholfritt alternativ), lokalproduserte oster og spekeskinke.

Når livet skal nytes, bør du ta en tur innom her!

Åpningstider:
Stengt

Grillbuer

La barna varme seg rundt bålpanna i en av våre grillbuer. Ta gjerne med egen mat og grill den her. I grillbuene finner du ved og opptenningsverktøy. Grillbuene finner du på Kikut og i Vestlia.

Gårdsferske ingredienser