Skap minner som varer

sommerside

Sommer på Geilo

Opplev fjellets beste lekeplass! Velkommen til Geilo Sommerpark.

20. juni åpner vi Geilo Sommerpark! Booking av aktiviteter åpner i slutten av mai. Er du ute etter en aktiv familieferie, er Geilo plassen for deg! Vi tilbyr et mangfold av aktiviteter. Geilo Sommerpark har aktiviteter for hele familien - opplev luftige svev, sleng deg som Tarzan i høydeparken, hopp på trampoline eller prøv en av de andre aktivitetene i lek- og aktivitetsområdet. Geilo byr på spennende aktiviteter og opplevelser, for store og små, hele året. Enten om du ønsker en stille og rolig dag ute i det fri, eller fart og spenning er dette virkelig stedet for deg.  Gode minner skapes gjennom gode opplevelser.

Høydepark

Høydepark

Opplev en spennende verden fra tretoppene! Geilo Høydepark finner du midt i Geilo Sommerpark (Vestlia). Bli utfordret i høyden med klatring, balansering og opplev skikkelig magesug ved å slenge deg i Tarzannettet.

Ulike klatreelementer kan være trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett og andre spennende hindringer, totalt 31 elementer. 

Geilo Bike Arena

Geilo Bike Arena

Velkommen til Geilo´s største sykkel arena. Her finner du alt du trenger for en fantastisk dag med sykling!

På Geilo kan du finne et utvalg av sykkelløyper for både nybegynnere og erfarne. Prøv en av de tekniske singletracks gjennom skogen, pumptrack og dirtjumps, raske flytstier, eller bredere familievennlige løyper. 

20. juni åpner vi sykkelutleien, med et stort og variert utvalg av helt splitter nye sykler! Vi har flotte sykkelløyper og sykkelaktiviteter rett utenfor døren. Her kan hele familien boltre seg med pumptrack og terrengsykling rett ved Vestlia Resort og Geilo Sommerpark, her finner du også Geilo´s største sykkelutleie.

sommerkafé

Sommerkafé

Vår sommerkafe i Vestlia holder åpent hele sommeren, og her serverer vi vafler, kaker, kaffe/te og mineralvann, enkle varmretter og kioskvarer. Barnas favoritter som is og slush kan du også kjøpe hos oss. Her kan du ta en pause og kose deg med flott utsikt til Hallingskarvet og Geilo. Vi har stor solterrasse, og på enkelte dager i sommer tilbyr vi mat fra grillen. Følg med på skigeilo.no eller vår facebookside @skigeilo for oppdateringer. Sommerkafeen er en ypperlig pauseplass dersom du har syklet eller gått Ustedalsfjorden Rundt, eller trenger et lite avbrekk fra bilkjøringen. Kafeen ligger i tilknytning til aktivitetsområde for barn, og vi kan også tilby ladestasjon for både bil og sykkel.

Hjertelig velkommen til Sommerkafeen i Vestlia.

 

Åpningstider 2020

20-21. juni: 10-16.
27. juni - 9. august: hver dag 10-16.  
15. august - 20. september: lør og søn 10-16.
26. September - 11. oktober: hver dag 10-16.
*Siste åpningsdag 11. oktober