Geilo High Five - panoramarunden

PanoramaRunden - Geilo High Five

Bli med på en dagstur i skianlegget på Geilo! Denne turen passer for alle. Her kan du stå på ski i de fineste løypene, oppleve den råeste utsikten og spise den beste maten i én og samme runde. Hver av de fem toppene har sin egen unike utsikt mot det majestetiske Hallingskarvet, og de to nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda. Turen er tilrettelagt slik at du ikke trenger bil mellom dalsidene, men benytter skibussen.

En rundtur som passer alle - Når som helst! 

PanoramaRunden er en tur som passer for alle og kan tas når som helst! Du kan hente et kart i alle våre skiresepsjoner.   
Tid: Alt fra 1,5 – 4 timer
Ferdighet: Må beherske grønn og blå løype
 

Klippestasjoner - Utfordre deg selv eller hverandre

Ta med kartet på PanoramaRunden - Geilo High Five. På hver av de fem toppene har vi plassert klippetenger, slik at du kan klippe i kartet på markert plass. 

TRE KLIPP! Når du har nådd tre topper er prisen en gratis kakao/kaffe på en av våre skikaféer. Dette får du ved å vise frem tre klipp i kassen. Gjelder alle i følget.

FEM KLIPP! High Five! Nå har du nådd 1750 høydemeter og besøkt 5 topper over 1000 meter over havet. Nå kan du ta med kartet til nærmeste skipassutsalg og om ønskelig kjøpe en button eller medalje for et bevis på denne bragden. Ordinærpris 70 til 90 kr. 

 

Geilo High Five kartGeilo High Five kart info

Last ned kart i pdf her:

 

Gruppeaktivitet - Gjør noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner?

Lei din egen private guide til ditt arrangement! Bli med på en guidet rundtur i alpinanlegget på Geilo. Opplev historie, fun-facts, sightseeing, utsiktspunkter og selvfølgelig god skikjøring!

Turen kan justeres etter deltakernes ønsker og ferdigheter. Inkludert i prisen er varm drikke på Halstensgård Kafe. Passer for grupper på min. 10 personer - bedriftssamling, vennegjenger og familiearrangementer.

Priser

  Inkl. Skipass og varm drikke inkl. Skileie
Ca 2,5 timer kr 495,- per pers kr 695, per pers

Minimumspris for arrangement: kr 4 995,-

Kan kombineres med
- Lunsj på skikafé
- Afterski

Send forespørsel eller bestilling til [email protected] tlf: 32 09 00 00

Skibuss

Skibussen går i skytteltrafikk og sørger for rask og enkelt skifte mellom dalsidene. Ønsker du å være med, still deg ved veien og gi tydelig signal. Rutetider finner du her.

 

Viser <% totalCount %> alternativer
Sortering: