Geilo High Five

PanoramaRunden - Geilo High Five

Bli med på en dagstur i skianlegget på Geilo! Denne turen passer for alle. Her kan du stå på ski i de fineste løypene, oppleve den råeste utsikten og spise den beste maten i én og samme runde. Hver av de fem toppene har sin egen unike utsikt mot det majestetiske Hallingskarvet, og de to nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda. Turen er tilrettelagt slik at du ikke trenger bil mellom dalsidene, men benytter skibussen.

En rundtur som passer alle - Når som helst! 

PanoramaRunden er en tur som passer for alle og kan tas når som helst! Du kan hente et kart i alle våre skiresepsjoner.   
Tid: Alt fra 1,5 – 4 timer
Ferdighet: Må beherske grønn og blå løype
 

Klippestasjoner - Utfordre deg selv eller hverandre

TRE KLIPP! Ta med kartet for panoramarunden Geilo High Five. På hver av de fem tippene har vi plassert klipeptenger og disse kan du klippe i kartet på markert plass. Nå har du nådd tre topper, prisen er en gratis kakao/kaffe på en av våre skikaféer. Dette får de ved å vise frem tre klipp i kassen. Gjelder alle i følget.

FEM KLIPP! High Five! Nå har du nådd 1750 høydemeter og besøkt 5 topper over 1000 meter over havet. Nå kan du ta kartet med til nærmeste skipassutsalg og fortjent å få kjøpe en button eller medalje for et bevis på denne bragden. Ordinærpris 70 til 90 kr. 

Hver lørdag kan du bli med vår lokale guide! 

PanoramaRunden med guide er den perfekte opplevelsen enten du er med familien, som et par, alene eller for en større gruppe. På turen tar guiden deg innom en av våre ski kafeer for noe varmt og drikke. Når du er ferdig med turen kan du gå innom en skiresepsjon og velge din High Five bragd (pins eller medalje.) Guidene våre snakker både norsk og engelsk! 

Når skjer det: Hver lørdag kl 11:30 i Vestlia ved skiutleien. NB! Påmelding 48 timer i forveien.
Hvor lang tid tar det: Alt fra 1,5 – 4 timer
Pris: 250,- 
Ferdighet: Må helst beherske grønn og blå løype

 

Geilo High Five Kart

Last ned kart her 

Geilo High Five

Last ned kart her

 

Gruppeaktivitet - Gjør noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner?

Lei din egen private guide til ditt arrangement! Bli med på en guidet rundtur i alpinanlegget på Geilo. Opplev historie, fun-facts, sightseeing, utsiktspunkter og selvfølgelig god skikjøring!

Turen kan justeres etter deltakernes ønsker og ferdigheter. Inkludert i prisen er varm drikke på Halstensgård Kafe. Passer for grupper på min. 10 personer - bedriftssamling, vennegjenger, familiearrangementer.

Priser

  Inkl. Skipass og varm drikke inkl. Skileie
Ca 2,5 timer kr 495,- per pers kr 695, per pers

 

Minimumspris for arrangement: kr 4 995,-

Kan kombineres med

- Lunsj på skikafe

- Afterski

Send forespørsel eller bestilling til [email protected] tlf: 3209 0000

Skibuss

Skibussen knytter dalsidene sammen mellom Vestlia, Geilojordet, Geiloheisen og Slaatta. Her går skibussene i skytteltrafikk og sørger for rask og enkelt skifte mellom dalsidene. Ønsker du å være med, still deg ved veien og gi tydelig signal. Rutetider finner du her.

 

Bli med vår guide!

Hver lørdag kan du bli med vår lokale guide. Book her