Geilo sykkelutleie

Sykkelutleie

Sykling på Geilo

På Geilo finner du et allsidig og familievennlig sykkeltilbud. Det er de siste årene satset stort på terrengsykling på Geilo og det er viktig for oss med et variert tilbud som kan aktivere alt fra de minste i familien til sykkelentusiastene! Her på Geilo finner du alt fra ferdighetsstier på nybegynnernivå, langtur med høyfjellsutsikt, pumptrack, hopplinjer og heisbaserte flytstier med spenning, fart og flyt! Geilo er en av Norges aller flotteste sykkeldestinasjoner, med bredt tilbud og familievennlig sykling i fokus.

Geilo's største sykkelutleie, shop og verksted
Geilo største sykkelutleie ligger i Geilo Sommerpark, hvor det er et stort og variert utvalg av helt splitter nye sykler tilpasset alle sykkelaktivitetene på Geilo! Vi har flotte sykkelløyper og sykkelaktiviteter rett utenfor døren - Passer for hele familien! Du kan også leie hjelmer og beskyttelsesutsyr i tillegg til at du finner et utvalg av klær og utstyr i vår sommershop.
Dersom du ønsker å reservere sykler, må dette bookes online innen kl 16:00 dagen før. Leie av sykler utover dette skjer ved drop in i vår sykkelutleie i Sommerparken. Det er ikke mulig å forhåndsbestille sykler via e-mail. 

*3 timers leie er kun tilgjengelig ved drop in etter kl 13:30, og kan ikke reserveres i forkant via online-bestilling. Det er begrenset kapasitet for 3 timers leie, og det kan ikke garanteres at vi har sykler tilgjengelig. Dersom du vil ha garantert sykkel anbefaler vi å forhåndsbooke dagsleie. 

 

Til booking

 

Balansesykkel for de minste barna! 

En balansesykkel er en fin introduksjon til å lære å sykle på to hjul. Med en balansesykkel trener de små balansen på en trygg måte før de er klare for sin første barnesykkel. Passer for asfalt og lette grusveier. Vi har to forskjellige modeller, 12- og 14 tommer. 

 

Priser sykkelutleie 2024:

Fulldempet stisykkel til barn og voksen 
Fra kr 560,- 

Hardtail terrengsykkel, BMX og Jump Bike for voksen og barn 
Fra kr 360,- 

El-sykkel for barn og voksen
Fra 620,- 

Fulldempede downhillsykler for voksen
Fra kr 990,- 

Balansesykler uten pedaler for barn
Fra kr 150,- 

Leie av downhillutstyr:      
Helhjelm  165 165 165
Body armour og leggskinn 165 165 165
Helhjelm + Body og leggskinn (pakkepris) 275 275 275
Sykkelvogn   180 +100

Sykkel Forsikring: 
(Vi tilbyr forsikring som dekker skader eller andre kostnader ved leie. Lås er også inkludert.)

     

Terreng- og stisykkel

65 65 65

El-sykkel

100 100 100

 

Leie av hjelm?

Hjelm er inkludert i din sykkelleie, trenger du bare å låne hjelm kan du leie det hos oss til kr 65 

 

Sykkellås

Kjøper du forsikring er sykkellås inkludert.

 

Bestill sykkel

Viser <% totalCount %> alternativer
Sortering: