Sykkel

Hvilken sykkel skal jeg velge?

Finn den perfekte sykkelen for deg!  

Her finner du en oversikt over de ulike syklene i vår sykkelutleie, med en beskrivelse av hver sykkels egenskaper. 

Terrengsykkel til voksen:
For deg som trenger en enkel sykkel til sykling på asfaltert vei, grusvei eller terreng. Våre terrengsykler er lette og solide, med grovere dekk for bedre komfort og grep på variert underlag. Hardtail ramme med dempergaffel foran, ingen demper bak.
Sykkelsetet justeres ved hjelp av manuell strammemekanisme ved setepinnen, man må gå av sykkelen for å gjøre justeringene. 
Vår sykkelvogn passer også på disse syklene

Vi har terrengsykler til barn, ungdom og voksne, for de mellm 155cm - 190cm

Terrengsykkel til barn:
Vi har flere typer sykler for barn. Syklene passer for deg som trenger en enkel sykkel til sykling på asfaltert vei, grusvei eller terreng. Våre terrengsykler er gode terrengsykler med grovere dekk for bedre komfort og grep på variert underlag. Sykkelsetet justeres ved hjelp av manuell strammemekanisme ved sete, man må gå av sykkelen for å gjøre justeringene. 

Vi har terrengsykler for barn som er mellom 120cm – 145cm høye. 

Stisykkel:
En fulldempet sykkel som både er god i terrenget og når du skal kjøre flytstier. Sykkelen er lettere enn en downhillsykkel, men noe tyngre enn en terrengsykkel.
En leken sykkel for deg som ønsker å sykle utenfor allfarvei. Denne sykkelen er fulldempet og gir deg god kontroll i mer utfordrende terreng. 

Vi har stisykler til ungdom og voksne, fra de som er 135cm - 190cm

Downhillsykkel: 
For deg som ønsker en ren utforsykkel som mangler gir og den tunge vekten gir ekstra fart nedover løypene. Er du godt lært i flytstiene kan dette være en spennende utfordring. Denne sykkelen passer for deg som vil ta heisen opp og utfordre deg selv i flytstiene fra toppen. 

Vi har downhillsykler til voksne, fra de som er 178cm høye og oppover. 

BMX og Jump bike:
Morsomme sykler perfekt for asfaltert sykkelpark og pumtracks. 

Balansesykkel for barn:
En artig løpesykkel uten pedaler for de minste. Egner seg for asfalterte sykkelløyper og pumptrack. Online booking av balansesykler ligger under «barnesykler». 

Vi har balansesykler for barn fra 1,5 år til 4,5 år eller 82cm – 110cm. 

El-sykkel:
Hardtail eller Fulldempet elektrisk assistert terrengsykkel med god ytelse for både enkel klatring og utforkjøring. Med sin lave vekt egner den seg godt for sykkelturer i fjellet, på asfalt og grusveier.

Vi har el-sykkel til ungdom/voksen med 500wh batteri og til barn/ungdom med 250Wh batteri. Disse syklene har omtrent samme rekkevidde. 

Bestill sykkel her

Viser <% totalCount %> alternativer
Sortering: