Familieopplevelser i skibakken

Familieopplevelser i skibakken

Ta med deg familien til fjells. Hos oss er det masse aktiviteter som hele gjengen kan være med på!
 

Skiskole med grupper og privat
Invester i mestring og skigleder! SkiGeilo skiskole tilbyd gruppekurs, privattimer, skilek og weekendkurs! Les mer om skiskolen her.

Trollklubben Barnepass
Trollklubben barnehage ligger midt i barneområdet i Vestlia. Barn fra Geilo har plass hele året, og fra jul til etter påske tilbyr vi barnepass for besøkende i alderen 0-8 år. Moro for barna og lettvint for foreldrene! Les mer om Trollklubbens tilbud her.

Kidsrenn - GRATIS
Kidsrenn passer for alle, også små barn som kjører med foreldre. Det er helt gratis og det deles ut premier til alle som deltar! Vi arrangerer kidsrenn både i Vestlia, Kikut og Havsdalen gjennom hele sesongen, lørdager og utvalgte feriedager. Arrangementskalender for Kidsrenn.

Kveldskjøring
På Geilo er det kveldskjøring tirsdager på Slaatta og fredager i Vestlia. Kveldskjøring er inkludert i dagskort. Ta med hele familien på TacoFredag i Skikaféen i Vestlia fra kl 17.00.

Super-Barnedisko - GRATIS
Når kveldskjøringen er i gang, arrangerer vi Super-Barnedisko i Trollklubben, Vestlia hver fredag kl 17.00–19.00 med fengende musikk og god stemning!

KidsPatrol - GRATIS
Er du nysgjerrig på hva skipatruljen gjør i løpet av en dag? Bli med på KidsPatrol! Alle deltakere får utdelt vester og radioer og innføring i hvordan den brukes. Deretter farter vi rundt i anlegget på ski. All informasjon om KidsPatrol finner du her.

Geilo High Five - GRATIS
Panoramarunden er også en flott aktivitet for hele familien når barna mestrer grønn og blå løype. Den tar deg rundt på de fem toppene i skianlegget, alle over 1000 moh og med fantastisk utsikt! All informasjon om Geilo High Five finner du her.
 

Vi ønsker alle velkommen til en minnerik tur med de du er glad i!