WSA

World Ski Awards 2019!

Tags
front page

Hjelp oss å vinne nominasjonen ved å stemme på oss! 
Avstemmingen til World Ski Awards 2019 er nå åpen og stenger 27. september. Stem HER. 

Om World Ski Awards

World Ski Awards ble lansert i 2013, og har som mål å øke standardene innen skiindustrien ved å belønne organisasjonene som er ledende innen deres felt.

Skiturisme utgjør et viktig segment i den globale reise- og turismemarkedet. Det anslås 400 millioner skiløperbesøk hvert år til +2 500 skisteder som har hjem til over 6 millioner hotellsenger.

World Ski Awards ble utviklet som reaksjon på overveldende etterspørsel fra skiindustrien etter et program som var rettferdig og gjennomsiktig; et program med et oppdrag å tjene som den definitive målestokken for dyktighet, og for å bidra til å fremme en ny æra med vekst innen skiturisme.

Reaksjonen på våre årlige World Ski Awards støtter denne visjonen. Hundretusener av reisefagfolk og skiløpere over hele kloden stemmer for sine favorittprodukter og merkevarer for skiturisme, mens publikum som samles for avduking av de første vinnerne fungerer som en "hvem er hvem" i skihostfrihet.

Avstemmingen til World Ski Awards 2019 er nå åpen og stenger 27. september 2019.

World Ski Awards-programmet har kategorier for Best Ski Resort, Best Ski Hotel, Best Ski Boutique Hotel og Best Ski Chalet for hver av verdens 25 beste skiturisjonsnasjoner. Vinneren av det enkelte land med flest samlede stemmer, vil ikke bare vinne den nasjonale prisen, men også verdensnivåprisen i den respektive kategorien.

En rekke kategorier finnes bare på verdensnivå: Verdens beste skituroperatør, verdens beste skikjøringsagent, verdens beste skitransportoperatør, verdens beste skisenterfirma, verdens beste fristilsted, verdens beste innendørs skianlegg, verdens beste heli- Ski-operatør, verdens beste nye skihotell, verdens beste nye skihytte, verdens beste grønne skihotell, og den spesielle World Ski Awards Academy Award for enestående bidrag til skiturisme.

Stemmemetodikken er enkel; stemmer avgis av fagpersoner som jobber innen skibransjen - toppledere, reisekjøpere, turoperatører, agenter og media - og av publikum (forbrukere av skiturisme). Stemmer sendes online på World Ski Awards nettsted. Stemmegivningen arbeider etter et system som er før-etter-posten for å sikre habilitet og uavhengighet.

Vinnere av 2019 blir kunngjort ved den 7. årlige World Ski Awards Ceremony på A-ROSA Kitzbühel, Østerrike lørdag 23. november 2019 som del av et 3-dagers program med VIP-arrangementer og nettverksaktiviteter.

World Ski Awards er søsterorganisasjonen til World Travel Awards ™, som for tiden feirer 26-årsjubileum.