skigeilo

Tiltak mot smittespredning

Kjære gjest,

Vi ønsker at alle skal føle seg trygge når de besøker oss i SkiGeilo. Derfor har vi iverksatt noen ekstra tiltak for å ivareta trygge omgivelser for ansatte og gjester i våre arenaer.

Det er viktig å understreke at våre gjester vil oppleve tilnærmet normal hverdag, hvor heiser, løyper, serveringstilbud og andre aktiviteter går som normalt. Vi vil også understreke at det ikke er påvist smittetilfelle av Corona på Geilo.

Vi er i god dialog med kommuneoverlege i Hol og Ål kommune, Geir Strømmen, Beredskapsrådgiver i Hol kommune, Espen Bille-Larsen, og følger ellers med på anbefalinger fra FHI. Vi tar avgjørelser i samråd og anbefalinger fra disse.

Dette er tiltak som innføres:
Generelt god informasjon om at vi ønsker god håndhygiene. Vi øker frekvensen på vask av kontaktflater og har god tilgjengelighet på hånd-desinfisering.

Eventer
Afterski de neste 14. dagene avlyses og vi følger utviklingen tett med tanke på tiden etter dette.

Restauranter og servering
Generelt ekstra gode hygienerutiner med hyppig vask av alle kontaktflater. Oppfordring til grundig håndvask før man går inn i restauranten. Bestikk pakkes inn i servietter og deles ut etter behov. Ingen matvarer er tilgjengelig for selvplukk, men bestilles over disk (utvalget beholdes i stor grad). Vi gjør begrensninger på antall mennesker i lokalene samtidig ved å redusere sitteplasser. I følge kommunale retningslinjer skal det ikke være med enn 50 personer i samme lokale. Vi forsøker å gjennomføre grilling på store dager, slik at gjester kan nyte maten ute.

Skipassutsalg og skiutleier
Generelt ekstra gode hygienerutiner med hyppig vask av alle kontaktflater. 

Heis
Ingen fast track/singel gate. Forvent større køer enn tidligere og hold god avstand i køen. 

Skibuss
Det innføres en restriksjon på at skibussene kun vil ta med seg antall passasjerer det er sitteplasser til.

Trollklubben barnehage
Trollklubben barnehage vil stenges i en tid fremover med virkning fra og med 13. mars.

Toaletter
Generelt ekstra gode hygienerutiner med hyppig vask av alle kontaktflater. 

Ansatte
Jevnlig informasjon med påminnelser om gode hygienerutiner og oppfølging av iverksatte tiltak. God tilgang til hånd-desinfeksjon. Gode servicerutiner opprettholdes, men vi unngår håndhilsing. Engasjerte i å delta på «dugnaden» det er å hindre ytterligere smitteutsetting.

Hjertelig velkommen til oss i SkiGeilo!

Oppd. 12.3.20