Påskehilsen

Påskehilsen fra daglig leder

 

 

Ole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjære gjest,
 
Tusen takk til dere som har besøkt oss i vinter. Til dere som dessverre ikke fikk muligheten så håper vi å se dere neste sesong.
Vi elsker å se glade mennesker skibakken og vi håper virkelig at du fikk med deg mange gode opplevelser, enten det var den perfekte carvingsvingen, latteren til noen i familien eller vennegjengen, en deilig pizza, mestringsfølelsen med å kjøre ned på ski i en blå, rød eller sort løype eller den gode følelsen av varme kinn og støle lår på vei hjem fra en dag i bakken.
 
Vi har mottatt mange gode tilbakemeldinger denne vinteren både fra inn-og utenlands turister, hytteeiere og lokale Geilinger.
Mattilbudet på våre restauranter har vært variert og med god kvalitet. Halstensgård er kanskje favoritten for de lokale. Taubanekroa og Kikut er veldig populære for hyttefolket, Vestlia Skikafe for alle våre utenlandsturister, mens Havsdalen er favoritten for pizza-elskere og afterski-entusiaster.
Løypetilbudet med nye profiler, parker og preparing får vi også gode tilbakemeldinger på. Her er noe for enhver, uansett ferdigheter og ambisjonsnivå.
Det store løftet med et stort og nytt velkomstsenter har også blitt lagt merke til, med gode tilbakemeldinger i forhold til toalettfasiliteter, skiutleie, skiservice og skiskole.
 
Det er utrolig hyggelig å få slike tilbakemeldinger, og vi er veldig ydmyke og takknemlige. Tusen takk til dere alle.
 
Når det er sagt, jobber vi også iherdig for å stadig levere en enda bedre opplevelse for alle våre gjester. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer gjennom eksterne evalueringer, spørreundersøkelser og kvalitetsjusteringer. I tillegg vil vi fortsette å investere både i bygg og heiser, men også i økt aktivitetstilbud, mattilbud og spennende arrangementer for alle våre gjester.
 
For oss i SkiGeilo ble årets sesong både merkelig og utfordrende. Vi begynte med fantastiske sol-og snørike dager i julen, og eventyrlig besøk i heisene og restaurantene. Rundt nyttår ble vi truffet av mye vind og det fortsatte mange dager i januar, februar og også i vinterferieukene. Dette er helt unormalt og vi har aldri opplevd så mye vind tidligere. Etter vinterferien og under forberedelse til påsken satte Corona-viruset sitt preg på SkiGeilo og resten av bransjen. Fra 12. mars fikk vi, sammen med mange andre skianlegg i Norge, pålegg om å stenge ned all drift.
Først og fremst synes vi det er synd at vi ikke lenger kan tilby tjenester til våre gjester. Samtidig har det også store økonomiske konsekvenser for SkiGeilo at sesongen ble redusert med 6-7 uker og ikke minst at fjellet står tomt i påsken. Dog, det viktigste at vi sammen gjør vårt for å hindre smitte og at færrest mulig blir syke.

 
For oss i SkiGeilo er det rart å se ut av vinduet på et helt stille og snøfullt landskap. Nå skulle det vært 10.000-vis av smilende gjester på Geilo og i skibakken. Denne påsken blir veldig annerledes for oss og for alle våre gjester som er glade i ski, fjell og Geilo.
 
Vi må nå rette blikket fremover. Det kommer en tid igjen for roser i kinnene og støle lår, og da skal vi være klare til å levere våre kjære gjester de gode opplevelsene her på Geilo.
 
Vi savner dere alle sammen, og gleder oss til vi sees igjen. Ta godt vare på hverandre og riktig god påske!

Hilsen fra 
Ole Halvor Svenkerud
Daglig leder 
Geilo Skisenter AS