Flytsti

Flow Motion

 

Heisbasert sykling åpner 3. juli!

Vårt heisbaserte sykkeltilbud åpner i begynnelsen av juli med Flow Motion i front. Anakonda og Gold Digger åpner i midten av juli. Det er bare å glede seg, snart får du prøve flytsonen alle snakker om! 

Anakonda og Gold Digger - gamle favoritter i ny drakt

Ikke nok med vår nyhet Flow Motion har vi tatt hendene fatt og oppgradert de to “gamle” stiene, Anakonda og Gold Digger, for å forbedre det heisbaserte sykkeltilbudet. Resultatet er at de gjenoppstår i ny drakt, med flere elementer og bedre flyt.

Flytsti

Opplev spenningen når du suser nedover den 4 km lange flytstien, Flow Motion! 
Flytstien går fra toppen av Vestlia og ned til Geilo Sommerpark. Flytstien har vanskelighetsgrad blå og passer for de aller fleste som er stødig på sykkelen. Nedover i flytstien finner du kule 180 graders svinger, hopp "side hits" og andre elementer. 

Hva er Flow Motion? 

Stiteknikk er i ferd med å bygge ferdig den fantastiske 4 km lange heisbaserte flytstien «Flow Motion» i Geilo Sommerpark. «Navnet Flow Motion oppstod i en brainstorming i Stiteknikk-crewet og skal gi assosiasjoner til flyt, lekenhet, bevegelse og de store variasjonene i opplevelse stien gir. Stien er gradert «blå» og passer for nesten alle. Her skjer det noe hele veien nedover fjellsiden sier sjefsbyggeren selv, Duane Butcher. Vi gleder oss til åpningen i begynnelsen av juli!

Flytsti

 

Foto: Hallingdal Rides / Lars Storheim