Covid-19

Covid-19 Gjesteinformasjon

Vi minner om at det IKKE er lov til å oppholde seg i skianlegget om du er syk eller i karantene.

Kjære gjester & Geilovenner: Vi gleder oss masse til å ta imot dere på Geilo til fantastiske skidager!

Når du besøker oss, ber vi deg huske de 3 grunnleggende prinsippene:

1 – Hold avstand til folk som ikke er en del av ditt daglige hushold
2 – Praktiser god håndhygiene: Vask hendene ofte, benytt håndsprit, og avgrens nys eller host inn i albuene
3 – Hold deg hjemme om du er syk eller i karantene

 

Helse og sikkerhet til våre gjester og ansatt er svært viktig for oss. Nedenfor finner du infromasjon om hva du kan forvente når du besøker oss:

 

Påbud om munnbind
NB! Vi har nå innført påbud om munnbind i alle våre innendørsarenaer (kafe, billettutsalg, skiutleie) og på skibusser. Vi ber alle gjester ta med egne munnbind. Munnbind må tas på FØR man går inn i skiresepsjoner, serveringssteder, skiutleie og skibuss.

 

Har du glemt munnbind kan du kjøpe dette i en av våre skiresepsjoner for kroner 10,-

 

Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske grunner eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind. 

 

 

Til deg som har barn som skal i bakken

Vi og dere som foreldre har et felles mål om at alle barn skal være trygge i bakken. Derfor trenger vi hjelp fra både foreldre og barn for å overholde trygt smittevern. Bli gjerne med barnet første dagen i bakken og gjør dere godt kjent med våre nye rutiner. Vi tror det er lurt om både foreldre og barn vet hvordan det er hos oss i år.

 

Be barnet ditt om å bruke hansker eller votter når de er i bakken. Er det over 12 år må du huske å sende med munnbind.

 

Vi ser at barn og unge har et mindre bevisst forhold til 1 meter avstand, kø og på serveringssteder. Vi ber derfor om at dere som foreldre/foresatte tar en ekstra prat med barna/ungdommene: Barn/unge må holde god avstand (1 meter) til andre, gjerne også vennene sine, under hele oppholdet i alpibakken. 

 

På våre serveringssteder må de ta på munnbind før de går inn (barn under 12 år slipper), og de må sitte ved bordet under hele oppholdet på serveringsstedet. Toalettbesøk er selvsagt lov. Bestilling og betaling av mat gjøres via "app" som de scanner med sin mobiltelefon. Lurt om foreldrene er med første gangen og legger inn sitt betalingskort her. Da vil alt være lettvint resten av sesongen. På Vestlia Skikafè er det bestilling av mat i kjøkkenluka, og betaling i kasse som før. Husk at de må unngå å ta på ting de ikke skal kjøpe, og at de må være nøye med antibac eller vaske seg på hendene før de spiser.

 

Dersom ditt barn skulle være uheldig å skade seg, vil vi selvfølgelig trøste og hjelpe så godt vi kan. Vi kommer til å bruke munnbind. Da trenger vi beskjed så fort som mulig dersom barnet ditt skulle få symptomer i ettertid.

 

Det er viktig at alle følger instruksene fra vårt personale på servering, skipatrulje, skiinstruktører, heisførere etc.

 

Les gjerne videre for ytterligere informasjon.

 

Husk minimum 1 stavlengdes avstand (1 meter)

Vi har lagt til rette for at dere skal kunne holde avstand til hverandre, men vi trenger din hjelp! 

 

  • Vårt Gjesteservice-Team vil passe på at gjester holder avstand til hverandre i heis- og skibusskøer.
  • Alle innendørsområder hvor vi til tider kan forvente mange gjester, har skilt og/eller gulvmerker som oppfordrer og minner om 1 meters regelen.
  • Alle våre restauranter, skiskole og skibuss vil operere med redusert kapasitet for best mulig opprettholde avstand mellom gjester.

 På besøk i alpinbakken & kontaktdetaljer

Transport til og fra skibakken – Skibuss

Ta på munnbind før du går inn på skibussene. Sett skiene i stativet og sprit hendene på håndsprit-automaten.

 

Skibussene har redusert kapasitet fra tidligere. Seter i midtgang og mot kjøreretningen kan kun brukes om man er i samme husstand eller reisefølge som personen ved siden av. Vi forsøker å ruke bussene så smidig som mulig, men er det fullt så er det fullt. Vent da på neste buss, den er kun noen minutter unna.

 

Kontaktdetaljer
Når du besøker vårt skianlegg, må du ha et smartcard (det er plastikkortet som du laster inn skipasset på.) For å være sikre på at vi kan kontakte gjester som er i anlegget kan det hende vi ber deg registrere navn og kontaktinformasjon når du kjøper skipass. Dersom du kjøper via vår nettbutikk vil dette lastes inn automatisk (etter første kjøp) og du kan gå direkte til heisen. Du kan kjøpe skipass online her.

 

Gjesteservice-Team
Når du er i vårt anlegg, og spesielt i baseområdene, kan det hende du legger merke til vårt Gjesteservice-Team. De er tilstede på travle dager for å minne våre gjester om å holde avstand, hjelpe til i køer og svare på spørsmål! Bare spør de dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til! De har gule vester på seg.

 

Heis/Heiskø
Det er viktig å holde avstand når du står i heiskøen. Hvis du unngår å gå på skiene til personen foran, er du godt sikret. Vi pleier å si at du skal holde èn stavlengdes avstand.

 

Når du benytter en av våre heiser, enten det er t-krok eller stolheis, kan du kun dele med personer fra ditt eget hushold. I stolheiser skal det være et ledig sete mellom fremmede.

Vi ønsker også at du til enhver tid benytter hansker eller votter i våre heiser. Våre ansatte vil desinfisere kroker og stoler med jevne mellomrom.

 

Mat & Drikke
Våre serveringssteder er underlagt strenge offentlige regler i forhold til vask, desinfisering og generelt renhold. Vi overholder 1 meter mellom bordene, og du kan kun sitte nærmere enn 1 meter fra andre om dere er i samme husstand eller reisefølge. Det er også lavere makskapasitet enn det har vært tidligere. Vi anbefaler å spise lunsj tidlig, eller sent. Det er størst trafikk mellom 12.30 og 13.30.

Vi har ulike bestillings-og betalingsløsninger på våre spisesteder; noen opererer med bestilling og betaling via "app"-løsning, mens andre har bestilling og betaling over disk, eller take away.

 

Våre fantastiske ansatte
Våre ansatte vil gjøre alt de kan for å sørge for at ditt opphold i alpinanlegget på Geilo er trygt. Alle ansatte gjennomgår opplæring som blant annet inkluderer oppdaterte offentlige reguleringer, hygiene og annen viktig og relevant informasjon. Denne opplæringen iverksettes før de starter hos oss. Vi har en absolutt “Bli-hjemme-policy” dersom noen ansatte ikke føler seg vel. 
 
Vi vil gjerne være kontant-frie (men er det ikke helt ennå!)
Vi ønsker at våre gjester i størst mulig grad betaler med bankkort eller kredittkort når de besøker oss. 

 

Skipass - Skiskole - Skileie:

Jeg ønsker å kjøpe et skipass
I år er vi spesielt opptatt av at du skal kjøpe skipasset ditt på nettet!
Du kan kjøpe skipasset 
her. Så snart du har lagt inn bestillingen vil du motta en bekreftelse via mail. Denne bekreftelsen inneholder en QR-kode, og denne kan du scanne (helt berøringsfritt) i en av våre 13 ulike pick-up-bokser, plassert på alle hoteller og skipassutsalg på Geilo. QR-koden kan leses direkte fra mobilskjermen din. Våre pick-up-bokser finner du her.
Dersom du trenger hjelp for å kjøpe online, send oss en mail på 
[email protected] eller ring oss på 3209 0000 – og vi hjelper deg så raskt som mulig!
Dersom du ikke har mulighet til å kjøpe via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i et av våre billettutsalg.

 

Skileie
Vi kan fortsatt sørge for at du har topp utstyr i bakken! Alt utleieutstyr, inkludert ski, staver og hjelmer, blir rengjort etter hver utleie. I år er vi spesielt opptatt av at du forhåndsbestiller ditt utstyr på nettet. Du kan bestille her.  Når du har lagt inn bestilling, vil ditt utstyr bli laget klart for henting på det utleveringsstedet du har bedt om. Ingen kø, og enkelt for deg. Dersom du ønsker å bytte sko eller ski er det selvfølgelig mulig. 
Dersom du trenger hjelp for å bestille online, send oss en mail på 
[email protected] eller ring oss på 3209 0000 – og vi hjelper deg så raskt som mulig!
Dersom du ikke har mulighet til å leie via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i en av våre skiutleier.

 

Skiskole / Skikurs
Vår skiskole og skikurs vil avvikles omtrentlig som vanlig! Det kan være noen mindre endringer, men det vil i så fall være til fordel for våre gjester. Alle gruppestørrelser vil være begrenset slik at vi kan opprettholde distansering.
SkiPlay vil fortsatt være tilgjengelig. Pass på at barnet ditt er kledd etter forhold og har egne hansker og skibriller.
Det vil fortsatt være mulig å bestille skiskole og skikurs direkte over disk i anlegget, men husk at ved å bestille over nett og I forveien er du både garantert plass – og du slipper å stå i kjedelig kø!
Du kan forhåndsbestille skiskole 
her.
Dersom du trenger hjelp for å bestille online, send oss en mail på [email protected] eller ring oss på 3209 0000 – og vi hjelper deg så raskt som mulig!

 

Ønsker du mer informasjon?

For mer informasjon:
Dersom du har spørsmål, send gjerne en mail til oss på [email protected]
Vi gleder oss masse til å ta imot dere til herlige vinterdager i alpinanlegget på Geilo
Velkommen til oss!