Familieminner

Hvor er SkiGeilo i dag?

Når var sist du tenkte gjennom hva som har skjedd i skisenteret ditt siden 2017? Tiden går fort og det er vanskelig å tenke tilbake på alt som har skjedd. Men, vi i Team SkiGeilo gleder oss til å ønske deg velkommen til ny sesong hos «Norway’s Best Ski Resort»! En pris vi har vunnet 4 år på rad, og også i år er nominert til! Vi mener den beste totalopplevelsen av en skidag fås hos oss på Geilo.
 

Den kanskje mest merkbare forbedringen er skibussene som nå knytter dalsidene sammen. Nå kan man bruke dagen på en tur rundt i hele anlegget! Fra de familie- og nybegynnervennlige bakkene i Vestlia og Kikut, til Geilosiden for de mer viderekomne. Den ekte høyfjellsfølelsen får du i Havsdalen, og toppen på Fjellheisen gir kanskje den aller fineste utsikten på Geilo? Med skibussene kan du også gå på café i Geilo sentrum midt på dagen? Og blir du sulten har vi flere virkelig gode lunsjsteder å velge mellom enten du er på alpinski, langrenn eller kun til fots! Vi ønsker alle velkomne.
 

Siden 2017 har vi også investert mye i oppgradering av snøkvaliteten, og det har blitt en merkbar forskjell med silkemykt føre vi får mye skryt for. Tråkkemaskinene vi bruker er «state of the art», og med automatisk snøanlegg i store deler av anlegget produserer vi ikke mer snø enn vi trenger for å åpne, kvaliteten holder seg bedre og ressursforbruket går ned.
 

For de yngre har vi oppgradert barnebåndet på Kikut, fokusert mer på barne- og familieopplevelsen, arrangerer kidsrenn minst èn gang i uken, og barnedisco på kveldskjøringene. For mange ungdommer er kanskje parkene trekker mest. Med Andreas Håtveit som parksjef, og topp moderne parkmaskin, er vi selvfølgelig stolt over å bli anerkjent som kanskje den beste parken i landet.
 

Skikjøring anno 2023 er en sosial aktivitet med venner og kjente. Vi legger til rette for de gode opplevelsene sammen med familien, venner og kjente. For noen er luksuskakaoen vår dagens høydepunkt. For andre er det vaffel hos Elin på Halstensgård, eller å nyte et (eller flere?) gode glass med vin på vinbaren på Kikuttoppen. Noen kjemper også om å bli familiemester i en av våre self-timere i Eiva-Løypa eller Havsdalen. Afterskien i Havsdalen er full hver lørdag, og påskepartyet på Kikut er blitt Norges største! Alle disse opplevelsen, i tillegg til å jakte på den perfekte carving-svingen, finner du hos oss.
 

Og vi har bokstavelig talt, finpusset på mye av de tingene du som gjest ikke tenker så mye på. Vedlikehold av heiser og maskiner, utjevning og bredding av løypeprofiler, bedre kveldslys, høyere toalettstandard med hyller til hansker og knagger til jakker, musikkanlegg i Musikkbakken og mye mer! Nettopp for å skape den gode sosiale arenaen, og totalopplevelsen for å bli kåret til «Norway’s Best Ski Resort».

Jeg, og teamet i SkiGeilo, gleder oss til å se deg i bakken! Og neste gang du besøker oss, tenk gjerne igjennom endringene som er gjort. Send oss gjerne en melding med hva du syns har gjort et stort utslag for deg!

Skihilsen fra Kevin Eikrehagen, daglig leder SkiGeilo