Hundekjøring - Langedrag kort tur
Show full image
Hide full image

Hundekjøring - Langedrag kort tur

Hundekjøringstur på Langedrag, ca 45 min fra Geilo. En flott familieaktivitet kombinert med en dag på Langedrag!

Informasjon:

Arrangør: Langedrag, ca 45 minutters kjøring fra Geilo.

Varighet: Hundekjøring ca 20 min

Aldersgrense: Alle barn kan delta, men barn må kjøre i følge med voksen.

Møteplass: Oppmøte i resepsjonen. Møt 5-10 minutter før oppsatt tur.

Langedrag Naturpark: Hundekjøring på Langedrag krever ikke inngangsbillett, men vi vil sterkt anbefale å besøke Langedrag om dere tar turen. Inngangsbillett kan kjøpes her.

Inkluderer: Hundekjøring 1 000 m.o.h, hundekos, erfarne hundekjørere som instruktører og egen slede.

Hva du lærer: Bli kjent med hundekjøring og hvordan hundene samarbeider i et spann. Hvordan kan du se at hundene elsker det de gjør? Huskyer som bor i flokk har tydelig språk som du vil oppleve at du forstår på veldig kort tid. 

Bekledning: Husk godt med klær, selv om man sitter på reinskinn så kan det være nokså kaldt. Viktig med gode votter/hansker uansett temperatur. 

Transport: Denne aktiviteten foregår 50 minutter i bil fra Geilo. Det går dessverre ikke noe kollektiv trafikk som stopper i nærheten av Langedrag.


Denne turen er perfekt som førstegangstur for å kjenne litt på hvilken fantastisk opplevelse hundekjøring er, eller om dere har med små barn som elsker hunder og hundekjøring.

På alle turer, om føret og hundekjørerne ser det forsvarlig, velger du selv om du vil kjøre eller sitte på sleden. Det er en fører og 1-3 (om små barn) passasjerer i sleden per spann. Hundekjører kjører første spann og loser dere trygt igjennom løypen. Vær oppmerksom på at barn ikke kan kjøre hundeslede alene. Det må være minst 1 voksen per. 1-2 barn.Turen starter fra hundegården og tar deg mellom elgegårdene i Langedrag. Her får dere gjerne møte noen nysgjerrige elger som følger med på innsiden av gjerdet.


Ønsker du en lengre tur? Langedrag tilbyr også 1,2 og 4 timers turer. Ta direkte kontakt med Langedrag om du ønsker dette.