Hundekjøring - en smakebit
Hundekjøring - en smakebit
Hundekjøring - en smakebit
Hundekjøring - en smakebit
Show full image
Hide full image

Hundekjøring - en smakebit

Geilo Husky - 5 km. En smakebit med 25min hundekjøring - kjør din egen slede med noen av Norges sprekeste Alaska Husky - sentralt på Geilo

Ønsker dere en liten smakebit av hva hundekjøring er, da er dere hjertelig velkomne til oss for å kjøre deres eget hundespann. Dette passer for hele familien!

I gåavstand fra Geilo sentrum har vi en hyggelig camp og hundekjøringsløype som går på Ustedalsfjorden.

Med «Hundekjøring – en smakebit» får du instruksjon fra erfarne hundekjører før du får prøve å kjøre et hundespann helt selv.


Dere blir møtt av en campervert som viser dere hvordan man kjører sleden. Deretter blir man fordelt to gjester per hundespann. En sitter i sleden, mens den andre kjører. Halvveis bytter man plass hvis man ønsker. Vi anbefaler alle å prøve å kjøre sleden. Aller fremst har dere en eller to guider som viser vei, bestemmer hastigheten og hjelper til hvis det skulle oppstå utfordringer. Når dere kommer tilbake til camp er det tid for å takke hundene for turen, ta bilder, snakke med guidene, og vi har varmt bål man kan sitte ved, og blir servert varm solbærtoddy eller kaffe.

Vår campvert er til stede som kan svare på alle hundekjørerspørsmål. Dere er hjertelig velkomne å sitte i campen så lenge dere ønsker, og det er mulig å ta med egen grillmat. Vi stiller med grillpinner, grillrist og varmt bål perfekt for grilling.

 

Er dere store grupper så sitter ene gruppen i campen rundt bålet mens andre gruppen er ute på tur, deretter bytter dere.

Denne turen passer for alle, også for gjester med ulike utfordringer eller begrensninger. Ta kontakt med Geilo Husky for tilrettelegging på [email protected]

 

Arrangør: Geilo Husky

Varighet: Opplevelsen tar ca én time totalt, med 25 min faktisk hundekjøring

Pris inkluderer: Hundekjøring og varm drikke

Antall: 2 gjester til max 12 gjester. Antallet varierer etter vår kapasitet gjennom sesongen.

Ha på: Vindtett jakke, bukse og votter. Varm lue og buff. Vinterstøvler. (Vi tilbyr dessverre

ikke utleie av klær). Ta med ekstra tykk jakke hvis du er usikker på kulden. Hvis det er vind og/eller snø anbefaler vi briller (slalombriller,

vernebriller, solbriller)

Parkering: Parkeringsplass ved Røde Kors i Bakkestølvegen 56. Se etter Geilo Husky skilt. Pass på å ikke stå i veien for uttrykning fra Røde kors eller blokkerer helikopterlandingsplassen. 

Aldersgrense: Barn regnes fra 3-11 år. Fra 12 år regnes som voksen og kan prøve å få kjøre sleden om ønskelig. Hundekjøring smakebit passer for barn og voksen. Barn 0-2 år kjører gratis, og man trenger ikke booke plass til barn i denne aldersgruppen. Barn i denne aldersgruppen sitter sammen med en voksen i sleden. Barn i alderen 3-11 år skal også ha med voksen på hundekjøring, men kan sitte alene i sleden under hundekjøringen.

Møtested: Geilo Husky camp før Vestlia Resort– Bakkestølvegen 56

Kontaktinformasjon: [email protected] eller tlf. 924 66 920

Vær vennlig å møt opp 5-10 minutter før bestilt tid. 


Alle som deltar på hundekjøring med oss deltar på eget ansvar. Alle deltakere må ha egen reiseforsikring. Deltar du eller dere uten reiseforsikring, så er dette på eget ansvar. 

 

Les mer om våre retningslinjer og om hundekjøring her: https://www.geilo-husky.com/faq-dogsledding

Retningslinjer for Geilo Booking finner du her: https://www.geilo.com/nb/overnatting/informasjon/bestillingsvilk%C3%A5r