zipline

Geilo zipline

Tags
sommer
zipline

1100 meter lang! 

Opplev den spennende følelsen av å fly! Den 1100 meter lange zipline er garantert moro for hele familien. Kjenn pulsen stige når du setter utfor toppen av Vestlia. Ziplinen stopper i bunnen av alpinbakken. Velkommen til en RÅ opplevelse! Bjødnahovda finner du på toppen av heisen i Vestlia 1056 moh. kun et steinkast fra sentrum, en heistur eller fottur til toppen. Her står du midt i et eldorado av naturopplevelser og fine fotturer. 

I Geilo Zipline svever du nedover fjellsiden mens du er fastspent i en sele i en kraftig vaier. Geilo Zipline er 1100 meter lang, og har en høydeforskjell på 260 meter. På det laveste svever du 2 meter over bakken og på det høyeste er du så høyt som 35 meter! I begynnelsen henger du i fritt fall i ca 80 meter før du slippes over kanten med en hastighet opp til 60 km/t. Her kan du nyte den fantastiske utsikten mot Hallingskarvet Nasjonalpark og Geilo.
 

Priser 2023

Produkt Pris
Voksen fra 16+  595,-
Barn 5-15 495,-
Familiepakke (2 voksne og 2 barn) 1745,-
Twin (2 personer max 120 kg) 795,-
Runde 2 (må tas umiddelbart) 245,-

For hele familien

Geilo Zipline passer for hele familien, og vi tilbyr både enkeltturer og tandem. Ved tandem kan to personer kjøre sammen (maks 120 kg til sammen), og er populær hos mange familier. Geilo Zipline er perfekt for alle som liker at det kiler litt i magen og samtidig kan nyte vakker natur.

Øvre vektgrense er 120kg

Singeltur maks egenvekt 125kg

Tandem maks egenvekt tilsammen 120kg 

Adrenalinrush for alle! Nedre aldersgrense er 5 år (minimum 25kg).
Barnebillett gjelder fra 5-15 år.

Her finner du ofte stilte spørsmål for Geilo Zipline.
 

Bestill

Viser <% totalCount %> alternativer
Sortering:
Youtube video image

Praktisk info

Øvre vektgrense er 120 kg

Minimum vektgrense er 25 kg

Nedre aldersgrense 5 år. 

Ikke tillat å være ruset.

Helse: Er du gravid, har rygg-, nakke-, hjerte-, lungeproblem, epilepsi eller andre sykdommer som kan føre til anfall, bør du selv vurdere om det er forsvarlig å ta ziplinen.

Ved dårlig vær kan ziplinen av sikkerhetsmessige årsaker stengest.

Hvordan kommer du deg hit?

Kommer du med bil er adressen Bakkestølvegen 80, 3580 Geilo. Fra rundkjøringen i Geilo sentrum tar du Fv40 mot Kongsberg, etter ca 700 m følger du skilting mot Geilo Sommerpark.

Kommer du med Bergensbanen til Geilo er det 2,4km/ca 30 min å gå i retning Vestlia/Geilo Sommerpark.