Høyt og Lavt kommer til Geilo!

Høyt & Lavt

Velkommen til Geilo Sommerpark

 

Kom og opplev fjellets beste lekeplass!
Er du ute etter en aktiv familieferie, er Geilo plassen for deg! Vi tilbyr et mangfold av aktiviteter. Geilo Sommerpark har aktiviteter for hele familien.
Opplev luftige svev og sleng deg som Tarzan i klatreparken, sus nedover flytstiene, hopp på trampoline, ta sommerheisen til utsiktspunktet,
opplev følelsen av å fly i ziplinen eller prøv en av de andre aktivitetene i lek- og aktivitetsområdet. 

 

Åpningstider Geilo Sommerpark 2023

Klatreparken og Skarvetårnet: 
18. mai - 21. mai: tors til søn 11-16.
27. mai - 28. mai: lør og søn 11-16.
Juni: hver lørdag 11-16.
Hele sommerparken: 
1. juli - 20. august: hver dag 10-17.  
26. august - 1. oktober: lør og søn 11-16.
2. oktober - 15. oktober: hver dag 10-17.
Infosenter, restaurant og sykkelutleie finner du i Vestlia 

 

Hvordan kommer du deg hit?

Kommer du med bil er adressen Bakkestølvegen 80, 3580 Geilo. Fra rundkjøringen i Geilo sentrum tar du Fv40 mot Kongsberg,etter ca 700 m følger du 
skilting mot Geilo Sommerpark. Kommer du med Bergensbanen til Geilo er det 2,4km/ca 30 min å gå i retning Vestlia/Geilo Sommerpark.

Høyt&Lavt

Høyt & Lavt Geilo Sommerpark

NYHET SOMMER 2022! Gjett om vi gleder oss til å vise frem sommerens nyhet! I samarbeid med Høyt & Lavt åpner vi helt ny klatrepark i Geilo Sommerpark. Her blir det 3 opplæringsløyper, 2 oransje, 2 grønne, 1 blå og 1 rød løype – alle spekket med masse morsomme og spennende utfordringer, noen luftige svev og garantert både mestringsfølelse og litt sommerfugler i magen! 

Zipline

Zipline 

Opplev den spennende følelsen av å fly! Geilo zipline er 1100 meter lang, og gir garantert moro for hele familien. Kjenn pulsen stige når du setter utfor toppen av Vestlia. Ziplinen stopper i bunnen av alpinbakken. Velkommen til en RÅ opplevelse!

Geilo Bike Arena

Sykkelutleie

Prøv den nye heisbaserte blå flytstien Flow Motion, i tillegg til de oppussede og re-lanserte røde flytstiene Anaconda og Gold Digger! På Geilo kan du finne et bredt utvalg av sykkelløyper for både nybegynnere og erfarne. Prøv en teknisk singletrack, pumptrack og dirtjumps, raske flytstier, eller bredere familievennlige løyper. Vi gleder oss til å se dere til herlige sykkeldager på Geilo. Du kan lese mer om flytstiene her

Sommerheis

Sommer & Sykkelheis

Ta heisen til toppen av Bjødnahovda 1056 moh, med eller uten sykkelen din.  Sommerheisen er et ideelt utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i Hardangervidda Nasjonalpark, og startpunkt for både flytstiene og zipline.

På toppen er det fantastisk utsikt over Hallingskarvet, Hallingskarvet Nasjonalpark og Geilo.

Frisbeegolf

Prøv vår nye frisbee-golfbane som ligger i sommerparken! Du kan spille individuelt eller i lagkonkurranse. Banen består av 9 hull og ligger ved golfbanen på Vestlia Resort. Scorecard finner du i resepsjonen i Geilo Sommerpark eller hos Vestlia Resort. Utforsk en ny gøy aktivitet for vennegjengen eller hele familien. Og det er gratis! Trenger du å leie utstyr kan du gjøre dette i respesjonene (det vil forekomme en ekstra kostnad for leie.)

Frisbeegolf

Sommerrestaurant

Vår sommerrestaurant i Vestlia holder åpent hele sommeren, og her serverer vi vafler, kaker, kaffe/te og mineralvann, deilige sommeretter og kioskvarer. Barnas favoritter som is og slush kan du også kjøpe hos oss. Her kan du ta en pause og kose deg med flott utsikt til Hallingskarvet og Geilo. Vi har stor solterrasse, og på utvalgte dager i sommer tilbyr vi mat fra grillen. Følg med på skigeilo.no eller vår facebookside @skigeilo for oppdateringer. Sommerkafeen er en ypperlig pauseplass dersom du har syklet eller gått Ustedalsfjorden Rundt, eller trenger et lite avbrekk fra bilkjøringen. Restauranten ligger i tilknytning til aktivitetsområde for barn.

Hjertelig velkommen til Sommerrestauranten i Vestlia.

 

BaseCamp Restaurant