Show full image
Hide full image

Geilo Skiskole - Gruppekurs Stjerneskudd 7-9 år

Gruppeskiskole for barn mellom 7-9 år med Geilo Skiskole på Slaatta Skisenter.

Gruppe skiskole for barn handler om å skape skiglede ved å ha det moro og lære seg å stå på ski gjennom lek. Grupper med lik alder og ferdighetsnivå hvor barn lærer noe nytt og spennende.

Viktig! At barnet klarer å være borte fra mor og far i undervisningstiden.
Alle gruppekurser starter mandager, hvis du ønsker å starte en annen dag må du kontakte oss direkte for å se hvis det er mulig.
Vi forbeholder oss retten til å slå sammen grupper eller tilby andre produktalternativer ved færre en fire elever per gruppe.
Det gis ingen refusjon for startet kurs.

Gruppeskiskole Stjerneskudd er delt inn i fire nivåer; hvit/grønn/blå/rød.

Nivå 1 / Hvit
For barn som skal stå på ski for første gang eller ikke har full kontroll på å bremse og svinge. Et nybegynnerkurs der vi med lek og moro trener på å håndtere skiene, gli, bremse, svinge og kjøre heis i de aller letteste bakkene. Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

Nivå 2 / Grønn
Fortsettelses kurs for barn som kan kjøre tallerkenheis, svinge og bremse i lett terreng. Med morsomme øvelser trener vi på balanse for å bli enda bedre på å svinge, bremse og holde fartskontroll. Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

Nivå 3 / Blå
Skikurs for barn som kjører med god fartskontroll og kontrollerte svinger i variert terreng. Vi trener teknikk for å kunne øke farten og kjøre ned brattere terreng på en sikrere og mer effektiv måte. Vi kjører på små hopp, i skogsløyper og prøver å kjøre med parallelle ski. Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

Nivå 4 /Rød
Avansert skikurs med høyt tempo for barn som kjører kontrollerte svinger og har fartskontroll med parallelle ski i utfordrende terreng. Vi finsliper på teknikken og lærer å utnytte skiene i høyre hastighet. Vi utfordrer oss i all type terreng med fart og rytme.
Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

  • Adress

    Slaatta Skisenter AS, 3580 Geilo